Melankolikus dallamok és energia. Dark-electro, EBM és industrial elemekből építkező egyszemélyes projekt Budapestről a Gamma10. A név ihletője “Az idő urai” című rajzfilm, melyben az arctalanok bolygója, a Gamma10 részben a modern társadalmak elidegenedésére és elszemélytelenedésére is reflektál. Instrumentális zenéje hangulatokat közvetít, visszatérő tematika az idő (az idő múlása, jelenlét az időben, a jövő), a társas kapcsolatok, illetve azok hiánya.2011 óta összesen 4 album, 2 EP és egy válogatás jelent meg szerzői kiadásban. 2015 végén a “Present (Mindful Mix)” című szám felkerült a Side-Line Music Magazine “Face The Beat: Session 3″ című válogatására, a ‘Wish” című album mixelését és masterelését az X-FUSION MUSIC PRODUCTION végezte. 2016-ban a “Listen to me” album “Forever” című számához elkészült az első videoklip. A zenei és képi anyagok túlnyomó többsége teljes egészében egy kis otthoni stúdióban születik főleg éjszakánként.

A legújabb album február 8-án jelent meg. Az “Outsider” 10 számot tartalmaz összesen és bónuszként a címadó Outsider minimál verzióját. “A zene sötétebb tónusú, melankolikus dallamokat vegyítek súlyosabb, illetve energetikusabb témákkal, így próbálok hangulatokat közvetíteni, és szerencsés esetben egyfajta katarzist is kiváltani. A stílust instrumentális dark electro-nak mondanám, de sok más hatás is tetten érhető, mint mondjuk az industrial, ami a gitárszerű szintihangokban jelenik meg. Ez egy kicsit a gyökerekhez való visszatérést is jelenti, mivel a projekt legelső publikált számaiban még torzított gitár is szerepelt. A zene egyéb elfoglaltságok miatt főleg éjszakánként íródott a kis otthoni stúdiómban. Érdekesség, hogy az egyik szám címe egy idézetet “rejt” magában, és az idézet befejező gondolata a kattintás után válik láthatóvá.”

A zene az alábbi linken meghallgatható, és ha valaki támogatni akarja a szerzőt, akkor február 15-ig 20% kedvezménnyel meg is vásárolhatja az albumot az outsider20 kóddal.