Február 23-án Techno Meets Underground Culture névre keresztelve mi is megkeresztelkedhetünk az Underben. A szeánszot az Antropos.hu szervezi, a misét pedig a belga Overloop és számos izgalmas hazai DJ, B2B szettekkel celebrálja. Szállj be te is, itt még gyónni sem kell, az ráér az after után!

16 év alatt az Antropos név garancia lett a minőségi elektronikára. Mára a hazai e-színtér legtöbb alakjával dolgoztak együtt a house-tól a trapen át a drum and bassig. Most egy kimondottan okos techno bulira invitálnak minket, méghozzá a mára több termesre hízott Underbe. A szombati headliner Overloop a zajos Anwerpenből hozza a fémes hangzást, amit évek óta csiszolgat. A széles repertoárját, ami a deep house és tech house mellett, némileg félreteszi a kedvünkért, hogy ezen az estén kizárólag a technoid hangzás legyen a központban. Techno-only szettjeit átjárja a dinamizmus, de persze ne a centrifugaszerű csűrdöngölésre gondoljunk, itt sokkal inkább az okos, trükkösebb számok egyvelegére kell számítani. Ízelítő mire is számíthatunk tőle az erre a bulira készített promo mixében:

De nemcsak a belgánk lesz a kuriózum szombaton. Különleges, eddig sosem látott (hallott) B2B tag-teamektől válik igazán érdekessé ez a buli. Simon (aka Soundhunter) a Selekta lányokkal áll a pult mögé, akikben közös, hogy nemcsak 4/4et tudnak ám keverni, de törtekben is megállják a helyüket. Goatand és Xandra valamint Adano és David K közös szettjei is kínálnak bőven ínyencségeket az igazai műértő füleknek. A nem B2B szettekért pedig Adam Csoman, Bedux és Mono-Tone lesznek felelősek. A termek beosztása még nincs meg, ezért érdemes az esemény Facebook oldalát figyelni:

https://www.facebook.com/events/2223354747920650/

És ne feledjétek, a buli után, reggel 5től, after!