Újra a figyelem központjában az Airsound Records. Úgy tűnik, a kiadó legújabb megjelenése valóságos robbanással ér fel!

Nem csoda, ha a szcéna nagyjai újra egy pillantást vetnek a hazai illetőségű Airsound Recordsra, ami lehet, hogy most még annál is tovább fog tartani! Ezt mondjuk azért, mert az olasz származású, de egyébként gyakorlott berliner Avgusto olyan EP-t rakott össze a kiadóhoz Formula címmel, ami javában megpörgeti az elektronikus zenei érzékelésünket!

Alig néhány óra leforgása alatt jöttek is a letöltések, először Joseph Capriati, Nic Fanciulli, majd Richie Hawtin is beállt a sorba. Persze volt, aki nem hagyta szó nélkül. A honfitárs Luca Agnelli csak annyit írt rá, hogy „szép csomag”, miközben a techno lányai is szép szavakkal illették a Formula-t. Rebekah a „kemény” jelző kíséretében tette magáévá, de talán Charlotte de Witte volt a legkifejezőbb, aki ennyit írt: „őrülten ütős!”
asr043 feedback

Clemente Pesce, azaz Avgusto először lépett az Airsound Records egyre gyorsabban mozgó tengelyére, aki Genova városából indult neki az elektronikus zenei színtér napjaink legfontosabb pontjának, Berlinnek. Az elmúlt a Struktur, a Flash, az Eclipse, vagy a DSR Digital kiadók is szívesen támogatták az olasz elektronikus rítusokat, míg nem az Airsounddal is megtalálták egymást.

A találkozás örömteli állapotát a február 18-án megjelent Formula EP hivatott bemutatni, melyre felkerült két original track és 3 remixelt változat.

A Potenza egy mély sötétségre épülő, mindent elsöprő, erős jelenlétet megmutató track, melyet visszafojtott lélegzettel lehet csak végig hallgatni, vagy inkább táncolni. Társa a Carica címet viseli, és már inkább egy magasabb szinten pörgő, felső hangokkal domináló, elszálló hatásfokot biztosító darab, aminek fényessége jól egyenlíti az első track feketeségét.

A Carica remixe MODRAC által egészült ki saját hangképeivel, míg a Potenza két verzióban is újra lett gyúrva. Concept Of Thrill által hasonló karizmatikára, Callum Plant munkájával pedig egy izgalmas hullámzásra ülhetünk fel!

Nagyszerű hangok összpontosulnak a Formula-ban, melyek alig várják, hogy behálózzák a táncterek atmoszféráját! Hallgassunk is most azonnal bele!

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!