A pszichedelikus vonal mindig is kultikus erővel bírt az underground körökben, ahol a 4/4 orientált zenék kedvelői is folyamatosan kacsingatnak a psy trance, goa zenék különös világa felé. A határvonal vékony, az érdeklődés nagy, melyet most közös tető alá hoznak, végre!

A Cinema Hall ugyanis idén minden reflektort bekapcsol, így a techno, house, tech house, basszus zenék után energikus terét a psy zenei világ előtt is megnyitja március 2-án, szombaton.

Az eseményt a Progsession Crew csapat szervezi, egyetértésben olyan platformokkal és csapatokkal, mint az Y-Production, a Goa.hu, vagy a Hungarian Goa. Miközben a nagy közös megvalósítást a legendásnak mondható német psy kiadó, a Blue Tunes Records három fellépője teszi tökéletessé.

chgoa1

A kiadót Sirko és Stephan Wötanowski német testvérek alapították 2006-ban, akik keze alatt az elmúlt 13 évben bőven több mint 1000 zene került a leghangulatosabb helyszínek erőtereibe. Mert a psy bulik mindig is magukban foglaltak valami olyan pluszt, ami szinte felfoghatatlan emelkedettséget generál a szórakozó közegének.

A Symphonyx név alatt alkotó testvérpár erre érzett rá, és saját stílusukon túl sok száz producernek biztosítottak otthont.

Tették így a legendásnak mondható Haldolium párossal is, akik a 90-es években még ketten indultak, de ma már csak Mario képviseli azt a kirobbanó energiát, mely a 2000-es években minden napfelkeltében helyet foglalt. Ezt a mai napig új és új megjelenésekkel biztosítja, szombaton pedig egy live szettbe sűríti majd.

A nagy legenda mellett a kiadó alapítók nélkül nem is lehetne elképzelni egy Blue Tunes partyt, így a Symphonix is ad egy liveot, akik szintén a mapi napig aktívan termelik a szállós zenéket:

A harmadik kékdallamos vendég pedig az a Metronome lesz, aki az elmúlt években hódítja meg a psy trance füleket, sok esetben lábakat is, finom érzelmes, szeretetteljes zenéivel és szettjeivel. Igazi szívhez szóló élő találkozás lesz vele.

Mindezt olyan hazai arcok támogatják még zenei válogatásukkal, mint a Pumpiui csapatból ismert Henzi, a Progression Crew zenei felelőse, Botond, vagy Szamy. És akkor a látványról még nem is beszéltünk.

Mert kizárt, hogy egy ilyen esemény ne kapna megfelelő dekorációt, hogy szem és száj tátva maradjon! Úgyhogy a Psyplanet Decoration csapat nagyon fog igyekezni, hogy valami korábbi alkotásukhoz hű látványt hozzanak létre a Cinema Hall tánctere felett.

chgoa2

És, ha ez még nem lenne elég, hogy megnézzük ezt az eseményt, akkor lesz egy kis psy tánc is, pontosabban Psyhedelic Tribal Bellydance, mely többek között már az OZORA fesztivált is meghódította. A Judit Virag & Yoni Tribe formáció valami ehhez hasonlóval készül majd éjfélkor:

https://www.facebook.com/YoniTribe/videos/1966489576924341/

Kétség kívül törzsi rítusok, psy zenei hullámok, transzformáló látvány és egy soha nem látott Cinema Hall vár ránk március 2-án, szombaton, a Blue Tunes Records label party éjszakáján és várhatóan Pazar hangulatú napfelkeltéjén.
chgoacover