Nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy a leglátványosabb szetteket a Cercle prezentálja. Arról a francia projektről van szó, ahol népszerű DJ-k különböző híres és szokatlan helyszíneken zenélnek. Összegyűjtöttük a legjobb tizet:

1. Boris Brejcha @ Château de Fontainebleau
34 millió (!) megtekintéssel a Cercle legnézettebb videója, ami sokat lendített Boris Brejcha karrierjén is. Pedig először el sem akarta vállalni. Elmondása szerint igen szerény technikával dolgoztak, a hangfaltól öt méterre már alig lehetett valamit hallani. A végeredményen mindez nem látszik.

2. Pan-Pot @ Musée de l’Air et de l’Espace
A berlini duó egy repülőmúzeumban lépett fel, a hátteret pedig egy rakéta szolgáltatta.

3. Giorgia Angiuli @ Ibiza Es Vedrà
Giorgia Angiuli élőben zenél. Különleges eszközparkját ezúttal Ibiza egyik szikláján állította össze. A zene és a táj tökéletes összhangban állnak egymással.

4. Stephan Bodzin @ Piz Gloria
Stephan Bodzin is live act-ezett, mégpedig Svájcban, a Schilthorn nevű hegy tetején. Illetve egészen pontosan a Piz Gloria nevű panorámaétteremben, 2970 méteres magasságban.

5. Kölsch @ Tour Eiffel
Kölsch Párizs szimbólumában, az Eiffel-toronyban zenélt. Mondani sem kell, hogy csodálatos a kilátás és a naplemente.

6. Deborah De Luca @ Château de Chambord
Franciaország tele van szebbnél-szebb kastéllyal, ugyanezen a helyszínen Carl Cox is fellépett. Amiért Deborah De Luca mixére esett a választásunk az az, hogy az első zene rögtön egy magyar producer munkája, amit eddig összesen 16 millióan hallgattak és néztek meg!

7. Monika Kruse @ Montparnasse Tower Observation Deck
Monika Kruse egy 210 méter magas irodaház tetejéről zenélt 2018. októberében Párizsban. Itt is megcsodálhatjuk a kilátást és a naplementét.

8. Adriatique @ Signal 2108 Alpe d’Huez
Ez az egyik legfrisebb anyag. Még csak két hete töltöték fel, máris milliós megtekintés felett jár. A helyszín a Signal nevű étterem terasza. Alpe d’Huez talán a leghíresebb síparadicsom Franciaországban. Itt fogják megrendezni a Tomorrowland téli kiadását is.

9. Nina Kraviz @ Tour Eiffel
Kölsch mellett Nina Kraviz is abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az Eiffel-toronyban zenélhetett. Ezt a látványt elég nehéz lenne megunni.

10. Fatboy Slim @ British Airways i360
Fatboy Slim a számára oly kedves Brighton városában zenélt a Cercle kamerái előtt. Fellépett már itt 200 ezer ember előtt is, ezúttal egy 173 méter magas repülőtéri irányítótoronyból celebrálta a bulit. Májusban hozzánk is ellátogat, úgyhogy már csak ezért is érdemes elindítani a felvételt.

Forrás: [FazeMag]