A családias hangulatú rendezvényeiről ismert, elektronikus zenéért szenvedélyesen rajongó közösség, a Bezometer négy rezidense, Octile, Groom, Calvo és Bolla lesz látható és hallható a Minimal Art Family TV soron következő adásában vasárnap este.

A Bezometer csapata 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy kifelé is adni tudjon abból az életérzésből, mely az évek során eggyé kovácsolta a négy negyedeken edzett baráti társaságot.

Egy folyamatosan bővülő, összeszokott baráti társasághoz hasonlítható a Bezometer jelenség, ahol nagy szerepet kap a közösségépítés és a kizárólag underground vonalról érkező, igényes techno és house szelekció.

A bulikon headliner-ek nélkül futnak, a közönség a négy rezidens és a jellegzetes „bezó” hangulat miatt látogat el újra és újra.

A  fő cél, hogy valami egyedi összetevőt sikerüljön hozzáadni a budapesti underground elektronikus zene világhoz. Egy Bezo buli fő jellemzője a családias közösségi- és partyélmény sajátos masszája, mindez nonprofit adni akarással, házibuli-jelleggel, szigorú zenei igényességgel.

Eklektikus este elé nézünk, mely végén négy külön hangzásvilág fog összeállni a hamisíthatatlan bezós egységgé.  A dub-tól eljutunk a detroit techno-ig, de közben ne lepődjünk meg, ha hipnotikus ütemeken ringatózva acid fröccsen ránk.  Mindezt Octile és Bolla egy 100 % vinyl settel készül bemutatni.

A helyszín a Minimal Art Family új stúdiója lesz, ahol Bernathy Zsiga bődületes szettjével kezdődött meg a 2019-es évad. A MAF-nál a srácok kemény hangzással indították a szezont. A Badrils, a Debut és a Deep House Budapest után most a Bezometer-en a sor, hogy maradandót alkosson.

Andrija Jäger az idén 10. születésnapját ünneplő Minimal Art Family alapítója elmondta, hogy továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a feltörekvő fiatalok felkutatására és bemutatására, de idén szeretnék bemutatni azokat a nagynevű hazai művészeket is, akik eddig még nem szerepeltek a műsorban, vagy már rég láthatták a nézők a MAF TV képernyőjén.

Az adást a Minimal Art Family Facebook oldalán (facebook.com/minimalartfamily) és a Youtube csatornáján (youtube.com/minimalartfamily) párhuzamosan lesz majd nézhető.

Az aktuális MAF TV programok az alábbi linken érhetőek el:  https://www.facebook.com/events/422350551639131/