Lehartól olyat mutatunk most, ami megállíthatatlanná tesz minket a hétvége előtt.

Amikor Solomun életre hívta 2006 környékén a Diynamic Music kiadót szinte biztos, hogy olyan utat képzelt el a fejében, ahova olyan producerek, sőt mi több, művészek kapcsolódnak majd, mint a Velencében született Lehar.

Ez az erőteljes olasz fickó karakteresen állt bele a világ e-zenei szcénájába, amikor elkezdte kiborogatni magából az atmoszférikus melodic vonal house és techno dallamait. Bár a techno nem gyakran érvényesül a kezei alatt, azért olykor szeret a dolgok közepébe csapni és meredek felfelé ívelést tenni a táncterek közepére.

2014-ben jelent meg az első kiadványa a Connaisseur Recordings kiadónál, de mostanra bejárta a világ több kiadói szegletét, lenyomatát hagyva olyan neves labeleknél, mint a Watergate Records, a Multinotes, a Buttres, az Endless, a Compost Black, a Lost & Found, vagy az igazán neki való Diynamic Music.

Nem hiába szerepel a címben Solomun fiaként, hiszen a nagy mágus biztosan gyermekei közé fogadta, amikor 2015-ös remixe után 2016-ban már a Magical Realism EP-t vitte a kiadó égisze alá. Azóta számos kiadványa jelent meg ott és máshol is, amiből most kiváltképp azért válogattunk ki és tettünk ide hatot, mert március 22-én, pénteken élőben is meghallgathatjuk az Ibiza Global Showcase budapesti állomásán, a LOCK Budapest exkluzív falai között.

Lehar zenéivel ráadásul nagyon rá lehet menni a vészesen közeledő hétvégére, úgyhogy már csak ezért is ajánljuk a következő zenéket!

Diynamic-os kapcsolódási pontját mindjárt meg is erősítjük ezzel a jól magával rántó darabbal:

Ha már lendületben vagyunk, akkor a Shardana még nagyobbat megy, főként egy főidős tánctéren:

Hasonlóan ez a track is felfelé ível, nyitja az égi kapukat:

Musumeci-vel sokat dolgoznak együtt, nagyon érzik egymás zenei eredőit, ebben a számban ez jól érezhető:

A Shardana párja a Penta, ami már egy könnyebb hullámzásra ülteti fel hallgatóját:

Végül stílusosan az egyik legfrissebb megjelenését, a Last Track címűt tesszük ide, ami egy szép utazás záróakkordjának bármikor megfelel:

Ez egy igen rövid ízelítő Lehar munkásságából, melyet pénteken élőben is megtapasztalhatunk. Jegyek még elővételben kaphatók, az eseményben minden infót megtaláltok!

https://www.facebook.com/events/2026378624322187/