1996-óta, immár 23. éve kerül megrendezésre Magyarország ikonikus techno rendezvénye, a HYPERSPACE, amelynek idén is a budapesti HUNGEXPO biztosítja a helyszínt.
 
2019. április 13-án, az elmúlt évekhez hasonlóan két arénába invitálja a techno valódi fanatikusait a fesztivál, akik ezúttal is a Magyarországon máshol nem látható, különlegesen a technora programozott fénytechnika és professzionális Martin Audio W8L hangrendszeren élvezhetik a kortárs techno legnagyobbjait.

Ennek megfelelően: mind a legfrissebb arcok, mind pedig a techno régóta álló csillagai egyaránt érkeznek 2019 első félévének egyetlen jelentős hazai techno rendezvényére.
Itt lesz a techno legenda CHRIS LIEBING. A Drumcode kiadónál nemrég megjelent új albumának, a “Transmission”-nek lemezbemutatójával érkezik JULIAN JEWEIL. Velünk tart a legendás Soma Records-t alapító SLAM dj páros. Ezúttal Live show-val lép fel az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb djane-je: REBEKAH. Szintén live show-val érkezik a modular szintetetizator zseni COLIN BENDERS. A HYPERSPACE line-up-ját erősíti még a nemzetköti techno életbe üstökösként berobbant új generációs francia djane ANETHA, továbbá itt lesz még FLUG, valamint napjaink pszichedelikus techno vonalának egyik legfissebb formációja a BOSTON 168 (Live) és az olaszok egyik legígéretesebb fiatal tehetsége MATTIA TRANI is. A fesztiválon hallható lesz a hazai techno élvonal, a DEADCODE PRODUCTION és a HYPERSPACE alapítója HOT X, továbbá SIKZTAH, SANFRANCISCOBEAT, MATEO & SPIRIT, illetve GABOR KRAFT. 
 
Online jegyek, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos minden információ megtalálható a fesztivál hivatalos weblapján: www.hyperspace.co.hu 
 

Valódi techno, valódi techno arcoknak!

Esemény: https://www.facebook.com/events/306725443303353/