Beköszöntött az április, és a szép tavaszi idő is, ez pedig azt jelenti, hogy ismét kezdetét veheti az egyik legjobb kültéri programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként az Akvárium Klub programja április 5. és 22. között várja a szabadba vágyókat akusztikus koncertekkel, vasárnaponként pedig gyerekprogramokkal. A belépés most is ingyenes!

Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik majd az Akváriumba. Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute lép színpadra, április 17-én pedig Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző.

Emellett a Tavasz Terasz keretében lép majd fel többek között Czeglédi SzabolcsJárai MárkMolnár TamásHenri GonzoNové SomaDuke BluebeardBarbi és JancsóBérczesi RobiOdett és a Lázár tesók is. Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.