Juan Trujillo mindent tud és mindent művel, ami a techno szcénában szükséges!

Aki azt hitte eddig, hogy Dél-Amerikában nem robban nagyokat a techno világ, azt most élből világosítjuk fel a következő sorokkal, ráadásul mindezt hazai vonatkozásba helyezve.

Mert, hogy az argentínai, egészen pontosan Buenos Aires-i bázisból ténykedő, de egyébként venezuelai Juan Carlos Trujillo Lares olyat művel a techno szcéna dél-amerikai tengelyén, amit sokan el sem tudnak képzelni.

A szakmában csak Juan Trujillo néven ismert arc szabadon szárnyalva nem elégedett meg a dj/produceri kiteljesedéssel, és amellett, hogy saját kiadóját, a Simplecoding Recordings címkét igazgatja, bevállalta, hogy az ügynökségi periférián is megteszi, amit a techno követel tőle. Így a Frontman Management éléről intézi a lokál techno hero-k életét, fellépéseit, turnéit, megjelenéseit, stúdió munkálatokat és minden mást, ami szükséges, hogy a techno ott is szép mederben kanyarogja keresztül az Újvilágot.

Emellett – persze – igazi mivoltját sem feledi és fellépései mellett még arra is jut idő, hogy 4/4 elgondolásait hallható formába öntse, amit most egészen közeli címkén landoltatott, a hazánkban oly tempósan fejlődő Airsound Records-nál.

Az ASR045 sorszámú Friendsery EP jól mutatja, mekkorában van távoli, zeneértő barátunk. Már a címadó track sem kímél, azonnal egy csarnok buli közepébe helyez, amit a Sand című csak még egy szinttel fentebb emel. Utóbbira Dimitar Georgiev készített ütős remixet, de a Friendsery is megkapta az újraértelmezett változatot, amit a Buenos Aires-i Martin Fernandez követett el!

Érthető, hogy Joseph Capriati, Luigi Madonna, Slam, Ken Ishii és Stiv Hey is pozitívan értékelte a Friendsery-t.

Hatásos négy track lett, amit elérünk a Beatport-on, de most végre bele is hallgatunk:

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további híreiről sem!