Előbb nappal Loco Dice, majd éjszaka Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!

Szinte hihetetlen, hogy jövőhéten már az utolsó tavaszi hónapba fordulunk, amit a fesztiválszezon által uralt nyár követ majd. De szerencsére van még néhány klubesemény, mielőtt kiszabadulnánk teljesen a szabadba.

Április utolsó szombatját ráadásul a Cinematiné – Cinema Hall tengelyen, dupla elektronikus zenei örömök közepette tölthetjük el, hiszen két legendás visszatérésnek is szem és főként fültanúi lehetünk!

Először napközben robbantja fel a RIO táncterét Loco Dice, aki tavalyi nagysikerű Cinematiné debütálása után idén sem hagyná ki Magyarország elsőosztályú nappali partyját. Nagy öröm ez Európa szívében, hiszen a legendás Loco mindig nagy port kavar a tánctéren!

Éjszaka pedig a Cinema Hall kapja meg a progressive house stílus még ma is aktívan ténykedő atyjának zenei hullámzását. Nick Warren kétségtelenül a világ egyik legnevesebb e-zenei asztronautája, aki több tucatszor okozott már hazánkban is maradandó élménybeégést, de aki egyszer megtapasztalta, azt tudja, hogy abból az érzésből sosem elég! Pláne, ha az legalább 3 órán keresztül tart.

Nappal a Duna mellett, éjszaka pedig már a Városliget kellemes atmoszférájába vár a Cinematiné, majd a Prime FM & DHBP csapatok ihlette zenei morál. Ígéretes április zárás, de azt se felejtsük el, hogy április utolsó akkordját 30-án Sasha Carassi játssza majd le, szintén a nagy mozi vetítő vásznán!

A várakozás közepette Loco Dice néhány hetes Ultra Music két órás fellépését ajánljuk néhányszor lejátszani: