A nyári szezon hivatalosan is kezdetét vette! Mielőtt azonban teljesen kiszabadulnánk a szabadba, lesz még néhány klubesemény, amit vétek lenne kihagyni. Ilyen lesz Loco Dice szombati fellépése is, aminek különlegesssége az, hogy nem éjszaka, hanem nappal fog pult mögé lépni. Nem lesz számára ismeretlen a terep, hiszen nagyjából pontosan egy évvel ezelőtt az ő főszereplésével ugyanitt zajlott a Cinematiné dayparty-ja.

Loco Dice mindig szívesen látott vendég hazánkban, lebookingolni viszont egyre nehezebb, hiszen stabilan tartja magát az A-kategóriás lemezlovasok táborában.

Nem látszik rajta, de már 44 éves. Yassine Ben Achour Tunéziában született, de a német elektronikus zene minőségét szívta magába, olyannyira, hogy kiteljesedése által már bejárta az egész világot, magáévá téve olyan fontos helyeket, mint Ibiza, Berlin, Miami, London, vagy eseményeket, mint a Time Warp, Awakenings, Sonus, The BPM Festival.

Saját kiadója mellett az utóbbi időben saját ruhakollekciójára is nagy hangsúlyt fektet, miközben a BURN Residency programban mentorálja a friss tehetségeket.

Loco Dice szombati érkezése jó ok arra, hogy mielőbb ledobjuk a hétköznapok terheit és mihamarabb csatlakozzunk a 15 órakor startoló Cinematinéra, ahol vele tart a szórakoztatásban a spanyol Raul Rodriguez, James Cole és Andras Garay is. A buli hajnali 2-kor fog véget érni.

Online jegyek: https://oneticket.hu/cinematine-019-x-loco-dice-3307
Esemény: https://www.facebook.com/events/572915549844252/