Annyira megtetszett a legutóbbi szettje, hogy mostantól rendszeresen igényt tartanak rá!

Hazánk fia, Tokolics Attila az elmúlt években kőkemény jelenléttel tesz a hazai techno színtér önmaga általi felvirágoztatásáért, melyet nem csak határon innen és túli fellépéseivel valósít meg, hanem jelenleg nemzetközi vizeken is izgalmasnak számító kiadójával, a Blackrod-dal, mely először csak only vinyl formátumban jelent meg, de mára a digit piacot is hódítgatja.

A Depthon néven futó művész énje több kiadvánnyal örvendeztette már meg a techno szerető füleket, és most az is holt biztos, hogy a szettjei is aranyat érnek, mivel az osztrák szervezők külhoni rezidenciát ajánlottak neki.

A történet még tavaly kezdődött, amikor Depthon először lépett fel Bécs legendás klubjában a Grelle Forelle-ben, egészen konkrétan Rebekah és Gary Beck társaságában. Az első fellépés után közel egy évet kellett várni az új dátumra, de ez most úgy tűnik telibe találta a Techno.Deluxe sorozat szervezőit.

Április elején 999999999 és SHDW & Obscure Shape előtt húzhatta fel az éjszaka ívét, és ez olyan jól sikerült, hogy már a szettje alatt és után is megtalálták a pozitív feedback-ek. Közülük is a szervezők részéről érkező volt a legfontosabb, akik egy rezidencia ajánlattal fejezték ki a véleményüket Depthon szettjéről.

Így a Techno.Deluxe mostantól folyamatos magyar behatással lesz gazdagabb, akik egyébként hasonló mértékű jelenléttel rendelkeznek Ausztriában, mint itthon a The Etiket sorozat, ahol szintén sokszor hallhatjuk Depthon különleges techno szettjeit.

Most viszont érdemes meghallgatni azt a szettet, amivel ilyen váratlan eredményt ért el. Már fél óra után nem csodáljuk az osztrákok felkérését!

Techno.Deluxe facebook: https://www.facebook.com/technodeluxeofficial/