Nehéz szavakba önteni azt, hogy mekkora hatással bírt Belgium elsőszámú klubja az elmúlt két és fél évtizedben az elektronikus zenei szcénára. A Fuse eddigi történelme során olyan nevek álltak be a brüsszeli klub pultja mögé, mint a detroiti techno hírnökei, többek között Juan Atkins, Robert Hood és Carl Craig, de az elektronikus zene legmagasabban jegyzett művészei, név szerint Björk , Daft Punk és Aphex Twin is színpadra lépett ugyanitt.

A 25 éves születésnap alkalmából igen tisztességes line up-ot sikerült összeállítani. Itt lesz a Berghain-rezidens, Len Faki, a helyi erőnek számító KNTXT alapító, Studio Brussels és BBC Radio 1 rezidens Charlotte De Witte, az angol, ugyenakkor Fuse-legendának számító Dave Clarke, aki már tegnap megérkezett és ha már itt volt, zenélt is egyet Brüsszel főterén.

Itt lesz továbbá a Drumcode-főnök Adam Beyer, az Afterlife-ot erősítő olasz Mind Against duó, a Fuse örökös rezidense Pierre, a Fuse ifjú titánja Downside, valamint a brémai live act mágus Stephan Bodzin, aki egy teljesen új élő produkcióval fog jelentkezni.

Ezeket a DJ-ket egyrakáson bármelyik fezstivál megirigyelné. A rendezvény ezért aztán egy külsős helyszínen, a 15 ezer ember befogadására alkalmas Palais 12-ben kerül megrendezésre. A hangerővel sem lesz panasz, holnap fog debütálni Belgiumban a 350.000 wattos d&b KLS új hangrendszer. A vizuálról a holland Rene van Dijk fog gondoskodni egy nem kevesebb, mint 600 négyzetméteres ledfalon. A vendégek kényelméről 332 db WC fog gondoskodni. A buli este 8-kor fog kezdődni és egészen másnap délelőtt 10-ig fog tartani.

Esemény: https://www.facebook.com/events/140828636846786/