Oliver Koletzki és bandája nappal és éjszaka is rátesznek majd minket a hangszőnyegre!

Május elsejében idén nem csak az a szép, hogy nem kell dolgozni, megnyit az A38 Hajó Orrterasza, két nap múlva Budapest Calling születésnap, hanem, hogy kereken egy hónap múlva újra Budapestre látogat a Stil vor Talent Festival.

A berlini illetőségű kiadóból kimagasló fesztivál két éve járt nálunk először, amikor a Margit-sziget homokos placcára invitálta meg Oliver Koletzki csapatát a Budapest Calling. Nem hiába emlegettük a bevezetőben őket, hiszen a 6. évét betöltő sorozat nagyot alakított anno a Stil vor Talent Festival Budapestre importálásával.

A szólóban is nagy népszerűségnek örvendő Oliver Koletzki artistjai minden tekintetben tökéletes szórakoztatásban részesítették két éve a hazai közönséget, aminek kapcsán megtapasztalhattuk, hogy milyen egy berlini fesztivál Magyarországon.

A különleges nappali és éjszakai esemény idén új köntösbe bújtatva, a Lupa-tó közvetlen vízpartján kerül megrendezésre, aminek panorámás környezetében a strandolás, napozás mellett a homokban táncolás is helyet kap majd, miközben összesen 9 fellépő teszi majd kedvünkre a legjobb Stil vor Talent ütemeket!

Képzeljük el, ahogy Oliver Koletzki soha nem hallott b2b szettet játszik majd Niko Schwind barátjával, összesen 3 órán keresztül (!), miközben a tóra épített stégen a VOID rendszer rásegít a minőségi zene tökéletes élvezetére. A dekoráció és a többi fellépő már csak hab a tortán lesz, ami éjszaka beköltözik az Akvárium NagyHalljába.

Egyértelműen nappal a lágyabb, éjszaka a keményebb ütemek jellemzik majd a Stil vor Talent Festival 2. budapesti kiadását, ahova a fenti nevek és a hiányozhatatlan Moonwalk formáció, valamint Township Rebellion mellett Sailor & I és Hidden Empire is live szettel érkezik majd!

Igazán kellemes nyár eleji élményre számíthatunk június első napján és éjszakáján, amire május 6-tól válthatjuk meg a belépőnket, amit az eseményben találunk majd meg a legkönnyebben.

Előbb viszont éljen május 1., induljon be az Orrterasz élményszerzés, és pénteken köszöntsük fel a 6 éves Budapest Calling csapatot a Cinema Hallban, például!

Június 1-ig ezt párszor biztosan meghallgatjuk: