Lady N és Cheri Cheri Lady egy estén az eredeti előadóktól a FEZEN-en. A székesfehérvári fesztivál zárónapjára, az egyik nagyszínpadra igazi retro házibulit varázsolnak a szervezők: itt lesz Thomas Anders a legnagyobb Modern Talking slágerekkel, az örök fesztiválkedvenc Korda György és Balázs Klári páros, és amit ők kihagynak, azt biztosan lejátszák a NECC Partys srácok zárásként. Július 27-én tér és időugrást, igazi hamisítatlan bulihangulatot ígérnek a szervezők legalább hat évtized legnagyobb slágereivel.

A klasszikus rock és a YouTube generáció előadói után most a retroból merített egy jó nagy kanállal a FEZEN. A székesfehérvári fesztivál a szombati zárónapjára rakott össze egy több évtizedet átölelő, magyar és nemzetközi sztárt egyaránt tartalmazó „házibulit”. Érkezik a nyolcvanas évek megkerülhetetlen romantikus slágergyárosa Thomas Anders a Modern Talkinggal,  az ötvenes évek vége óta színpadon álló Korda György, aki a már szintén több mint négy évtizede pályán lévő Balázs Klárival együtt örökös fesztiválkedvenccé tudott válni Magyarországon. Az erre az estére retroszínpaddá alakuló helyszínt pedig a NECC party zárja, akiknél „Az Emergency House-tól a Back Street Boys-ig minden belefér.” Július 27-én Lady N-től a Cheri Cheri Ladyn át a kilencvenes-kétezres évek diszkóslágereig minden retrosláger terítékre kerül a FEZEN-en.

Van már az idei FEZEN tarsolyban mások mellett Dream Theater, Ákos, Arch Enemy, Airbourne, Majka, Dub Fx, Karthago, Ignite, Halott Pénz, Alestorm, Ismerős Arcok, Life of Agony, Wellhello, Firewind, Queensrÿche és Follow The Flow is, de még mindig nem teljes az idei lista. Hamarosan újabb fellépőkről adnak hírt a szervezők.