Az elmúlt hetekben egyre több videóban találkozhattunk az előző Rawflex kiadványok egyikével, amelyeket rendre egy-egy nevesebb külhoni dj pörgetett! Az egyik ilyen volt a második releaseről az ARKOW féle átirat, amit épp Charlotte De Witte játszott az idei Time Warp-on! 

(07.30-tól) Sanfranciscobeat – Closed Area (ARKOW mix) // Rawflex Music 002

De a harmadik kiadványról is előszeretettel válogattak a dj-k, különösképpen Klaudia Gawlas, aki több ízben is játszotta a kiadvány trackjeit! Az egyik ilyen a szintén Charlotte De Witte-hez köthető podcastben volt:

(35:00-től) [ Wex 10 ] – Sunday // Rawflex Music 003

Május 3-án napvilágot látott a negyedik release is, amely szintén igen komoly support-ot kapott már az előzetes promók során! A mostani kiadványt a hazai és a nemzetközi szintéren is egyre jobban elismert és jegyzett CVRDWELL-nek köszönhetjük. A remixerek közt egy igen csak komoly név is felbukkan Deepbass személyében. Akik a techno mélyebb, dubosabb és eklektikusabb hangzását is kedvelik azoknak kötelező darab! De visszaköszön egy ismerős név is ARKOW személyében aki igen csak nagy elismerést váltott ki már az előző kiadványon is.

Beatport: https://www.beatport.com/release/moment-of-inertia-ep/2563010


Shabaam és Deep Colors tehát nem a levegőbe beszélt amikor azt igérték, hogy komoly kiadványokkal készülnek erre az évre, és elmondásuk szerint a folytatásban sem vesznek vissza! Jó látni, hogy egy újabb remek hazai techno label bontogatja szárnyait, ahol a kiadó managelés és a zenei világ egyaránt rendben van.

A most megjelent kiadványról az ARKOW átdolgozást már Sanfranciscobeat is tesztelte az idei Hyperspace-en!