A Stabil csapata az Ambientben levezényelt hangulatos tavaszi rendezvények után úgy döntött, hogy nagyobb fába vágja a fejszéjét – habár ha fák nem is, de növények szép számmal fellelhetőek lesznek ezen az estén a klubban, hiszen különleges dekorációval készülnek a srácok, egész pontosan 63 darab „organikus díszletet” azaz élő virágot fognak elhelyezni a szórakozóhely különböző pontjain.

Mindemellett persze a zenében sem nagyon lesz hiba, hiszen két külföldi vendéggel van megerősítve az amúgy sem gyenge line-up. Az angol Michael James a Mulen Records kötelékébe (is) tartozik, bár a tavalyi évben egy nem gyenge eresztésben jelent meg több mérföldkő (Rowle, Hoarder, Constant Black) lemezzel. Szettjeiben pedig mesterien keveri a dub, minimal, house és techno elemeket, a világ számos klubjában, így például a Watergate-ben és a Sankeys-ben vagy Ibizán a The Zoo Project-en is nagy sikerrel pörgette már a lemezeket. Minőségben tőle semmivel nem marad el az est másik kiemelt fellépője sem: a román RQZ rendszeresen olyan nevekkel pörget együtt, mint Varhat, Janeret vagy Mihigh, zenéit pedig nincsen bulizó aki ne ismerné. Mellettük természetesen felvonul a Stabil hazai rezidens gárdája is: Khristian K, Viktor Udvari, David Mole plusz a Nupar srácok akik egyre meghatározóbb figurái a hazai reggeleknek, amit jó eséllyel most is bizonyítani fognak.

És ha még mindez nem lenne elég: a rendezvény idejére kicserélődik a klub hangtechnikája is, 4db XS218 Martin Audio dupla mélyláda és 4db W8 Martin Audio dupla top fog gondoskodni a kifogástalan és ropogós hangzásról.

Minden adott tehát, hogy egy emlékezetes este kerekedjen, mindenképp érdemes lesz Május 17-én ellátogatni a LOCK Budapest-be. Még a növények is erre az estére szavaznak…

Esemény: https://www.facebook.com/events/829651090735484/
Elővétel: https://www.residentadvisor.net/events/1256877