Izgalmasan kezdi a nyarat a hazai e-zenei terepen abszolút újítónak és úttörőnek számító RAR Music Formation. Tudod, ők azok akik egészen elképesztő helyekre teszik le a DJ pultjukat, felveszik a medvemaszkjukat majd zenélnek egyet, mindezt pedig drónnal és kézi-kamerákkal rögzítik, hogy otthon Te magad is megnézhesd a felvételt. Az eddigi fejezeteik, amelyeket “session”-öknek aposztrofáltak, egészen egyedi audio-vizuális élményt adtak át a kedves publikumnak és nem véletlen az sem, hogy “izgalmas” jelzőt használtuk a soron következő programjukra. A RAR-os srácok most először invitálnak Téged is egy nappali hepajra, hogy veled együtt rögzíthessék a szetteket. Így a zenei utazást közvetlen a dj pult mögül, a “RARSiesta” esemény keretein belül élheted át egy limitált 100 fős társasággal karöltve – a plusz egy Te magad lehetsz! Az esemény tematikája szerint 3 nagyszerű DJ fog állni a pultban Curtiss, James Cole (badgirls) és LAN Projekt személyében, akiktől kifejezetten a helyszínre szabott DJ szetteket hallhatsz majd. Ígéretük szerint a zenék mesélni fognak!

A zenei attrakciók mellett természetesen nem érezhetsz hiányt, ha esetleg történelmi vagy kulturális indíttatással közelítenéd meg az esemény jellegét. A helyszín a fantasztikus Monostori Erőd Komáromban és annak felfedezése is a program része, amit a szettek előtt vagy után megtehetsz. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szereplő, klasszicista stílusú hadtörténeti műemlék, lenyűgöző látványt nyújt hatalmas, precízen faragott kövekből épített falaival, a védműveket borító 3-4 méter vastag földtakarójával és több kilométer hosszú földalatti folyosórendszerével (kazamata-hálózatával).

Különleges eseményhez pedig nem hétköznapi időpont játszik:

2019. május 19. vasárnap
Kezdés: 13:00
Felvétel: 14:30
Vége: 17:00
Előtte – utána: szabad program – erődlátogatás
Komplexum nyitva tartása: 9:00 – 18:00
A belépéshez elővételes jegy megváltása szükséges, a helyszínen történő jegyvásárlás nem jogosít az eseményen való részvételre.
Jegyvásárlás link: www.jegymester.hu/hun/Production/210081/RAR#SIESTA-exclusive
Early bird (első 20 fő): 1500 Ft (tartalmazza a bulin és a felvételen való részvételt valamint az erődlátogatást)
További 80+1 fő: 2500 Ft (tartalmazza a bulin és a felvételen való részvételt valamint az erődlátogatást)
RAR Siesta Facebook esemény link: www.facebook.com/events/2088485987866865/
Helyszín: Monostori Erőd, Dunai bástya – Komárom, Duna-part 1. (HU)
További infó a RAR-ról: www.facebook.com/rarmusicformation
Az összes eddigi RAR videó:  www.vimeo.com/rarmusicformation
Az összes eddigi RAR szett audioban:  www.soundcloud.com/rarmusicformation