Akos Wex új kiadványai, új klubhódítása és új fesztivál szereplése is jól mutatja a kiadó boss hazai szereplését.

Kivétel nélkül minden hónapban hallhatunk az Airsound Records új és őj megjelenéseiről, de az elmúlt hónapokban nem hallottunk arról a főszereplőről, aki egy személyben igazgatja a kiadót, miközben saját produceri és DJ karrierjét is igyekszik egyensúlyban tartani.

Akos Wex legutóbb akkor került a figyelem középpontjában, amikor megjelent Electronic Love albumának második remixgyűjteménye, de akkor a felejthetetlen trackjeit újragondoló producerekkel foglalkozhattunk mélyebben.

Az már akkor is egyértelmű volt, hogy a csendes időszakot idővel majd felváltja a zaj, ami most két újabb techno megjelenésben is megnyilvánult. Előbb a Shabaam és Deep Colors által frissen indított Rawflex Music 3. kiadványára készített ütős remixet. A névrokon Wex 10 Sunday című zenéjét gondolta újra, ami inkább a vasárnap reggeli menetbe illik, sem mint a délutáni pihenésbe:

Majd néhány nappal ezelőtt, pontosan a munka ünnepén a koszovói Vegim által futtatott Take More Music Records VA albumán jelent meg egy origi zeniéje. A Cyclon tökéletes mozgatórugója a 14 trekkes, 14th Dimension című válogatásnak, ahol Alex Bau, V111, Bernardo Hangar, John Mitchell, vagy az Airsound legutóbbi EP-jét készítő Juan Trujillo is nagy menetet vág a vasba:

Mindeközben sorakoznak az ismert és ismeretlen fellépések is. Május 18-án a The Etiket On Tour eseménysorozat főszereplőjeként először jár majd a pécsi Amper klubban, amit május 24-én a 10 éves DumDum fesztivál követ, ahonnan már évek óta nem hiányozhat.

De nem hiányozhat az All Stars Reunion 3. felvonásáról sem, ami az Akváriumban lesz május utolsó éjszakáján, másnap pedig már a júniust festi fémesre, mégpedig az először megrendezésre kerülő Ironworks mini feszten, Dunaújvárosban.

Mozgalmasan telnek tehát a következő hetek, amit teljes egészében Ákos közösségi oldalán találunk meg. Ezt követően megérkezünk lassan a fesztiválszezon közepébe, ahol a Balaton Sound és Sziget színpadjairól már biztosan sugározza majd felénk örvénylő ütemeit!