Figyelem, a cikk a nyugalom megzavarására alkalmas képeket és videókat tartalmaz!

Idén 20 éves Sven Vath ibizai klubsorozata, a COCOON. Az esemény ’99 óta beleírta magát az elektronikus zene, az Amnesia illetve az egész sziget történelmébe.  Évről évre a szcéna krémjét invitálta meg Sven papa a 4 hónapon át tartó szezonra, beleértve legjobb barátait, Richie Hawtin és Ricardo Villalobos-t. Időközben kiderült, hogy ők is csak emberek, akik szeretnek szórakozni és a Cocoon híres villa afterjai során gyakran rakták magukat nagyon nagyba.

Adam Beyer pár éve megosztotta, milyenek voltak ezek a partik: „Érdekes idő volt, a végtelenségig tartottak a bulik. Volt egy alkalom, mikor este elmentünk Cocoon-ba, utána pedig a strandon volt afterparti. Egész nap Sven játszott ezért mi is kitartottunk délutánig. Utána visszamentünk közösen a villába, ahol Rich, Ricardo és Tobi Neumann kb. 24 órán keresztül zenéltek. Végül Tobi és Ricardo kidőltek és Richie egyedül játszott még 12 órán át. Így ő összesen 36 órát zenélt. Azt hiszem csütörtök reggel lett vége a bulinak.”
Bőven voltak állapotok, a ’Cocoon Heroes’-ok olykor simán ’Party Animals’ szintre alakultak, de hát ez a ’Wildlife’, ez minden, ami COCOON!

Mi most összegyűjtöttük a 20 év alatt betermelt legjobb, legőrültebb és legaljább pillanatokat!

Az első videó tömören prezentálja ’99-től az igazi Cocoon életképeket.*Érdemes figyelmesen nézni, 1: 24-től kiderül belőle az is, hogyan tud veretni a fiatal Richie Hawtin még kopaszon, szemüvegben.

 

Sven tekintete kísértetiesen hasonlít olykor David Guetta-ra, viszont papa a videóban még Erick Morillo-t is szájon csókolja.

2007. Sven papa mindig is nagyon szeretett táncolni…

2008-ban Minus est a Cocoon-on

Aftermovie a 10. éves jubileumi Cocoon-ról

2012. „Vajon melyiket is raktam fel az előbb?”

2013 páratlan év volt sokak számára

Mi nem tudjuk eldönteni, hogy szemüvegben vagy anélkül sármosabb Adam Beyer.

2013. Richie Hawtin kivételes állapotban először kihajítja a lemezlejátszót a közönségnek, majd lazán beugrik a tömegbe.

2014. A legendás Luciano és Ricardo Villalobos páros

2015. Sven, Solomun és a papírtörlő nagy pillanata

 

A bemelegítés után pedig jöhetnek a legőrültebb afteres életképek.

2005. Sven valószínűleg ekkor jött rá, hogy kéne már egy rendes after

2006. Megőrülés egy szál gatyában

2007. Villalobos b2b Hawtin, avagy bakelit vs. Traktor, Sven-es háttérképpel

2008. Van az úgy, hogy állva már nem megy, de nagyon ülve sem…

A népszerű csókos jelenet:

…és amelyiket Richie-vel biztosan nem mutogatják otthon a családnak

2009. Luciano és Sven megmutatják, hogy mindig van leljebb

2011. A hiba olykor becsúszik, ha az ember lecsúszik

2012. Seth Troxler a legnagyobb afterarc

Nagyjából ez időtől már üzletszerűen folytatták az aftereket, az igazi állapotokat pedig valószínűleg kameramentes, szűk körben vállalták. Legalábbis nem hagytak digitális lábnyomot maguk után. Vagy az is lehet, hogy megkomolyodtak???
Hiszen két éve Sven mellett a háttértáncos már a fia volt.  Tiga pedig le sem tagadhatja, hogy az apjára ütött

A Cocoon Ibiza viszont csak egyszer 20 éves. Mi a helyükben biztosan jól megtolnánk, hiszen a következő generációnak is kellenek ilyen „példaképek”!