Ma este az ország egyik kedvence, Marco Bailey játszik az Akvárium Black Hall-ban, aki ezúttal az Etiket on Tour keretein belül látogat el hazánkba. A hamisítatlan magyar techno sem marad ki a győri klubest budapesti állomásának programjából. A házigazda, Sikztah, a Steam Shape páros és Shabaam fog az este további részéről gondoskodni.

Áprilisban indult útjára az Etiket on Tour, ami először Egerben állomásozott.A mai nappal folytatódik az országos turné, ezúttal Budapesten mutatkozik be a győri klubhangulat, de a hétvége ezzel még nem ér véget, hisz holnap a pécsi Amper klub falait fogják lebontani a srácok.

A Nyugat-Magyarországi régió elsőszámú partisorozata mára nemcsak megkerülhetetlenné, de az egyik legnagyobb elektronikus zenei hatást gyakorló eseményévé vált a magyarországi techno színtéren.

The Etiketet megálmodó Sikztah büszkén jelentette be, hogy útjára indul turnéja, mellyel Magyarország nagyobb városaiban szeretnének bemutatkozni. Az állomások Budapest, Pécs, Eger, Debrecen, Szeged, Balatonfüred, Keszthely, Szombathely és Dunaújváros lesznek.

A hangra sem lesz panasz. A BlackHall nemrégiben ugyanis a legújabb Martin Audio Ltd hangrendszerrel bővült, úgyhogy érdemes lesz ezt is lecsekkolni!

Bővebb info: Marco Bailey by The Etiket on Tour