Idén a Minimal Art Family nyitja meg a szezont a LUPA BEACH-en. A pomázi önkormányzat felkérésére a MAF csapatból Betti, Andrija és Zerogee szettjeivel indul el a szezon a Sziget fesztivál korábbi tulajdonosához köthető Gerendai Károly strandján.  A 2019 szezonban Gerendaiék a környező településeknek felajánlottak egy napot amit saját programokkal tölthetnek fel. Cél volt, hogy helyi művészeket előadókat mutassanak be és a 10 tíz éve Pomázról indult MAF a tavalyi évben már bebizonyította, hogy a nappali rendezvények egyik meghatározó szereplője.

Néhány helyszín a Duna partjáról, ahol találkozhatunk velük tavaly: Wasser, Kabin, TRIP hajó, Római Part, Leányfalui Strand.

A rendezvény május 18-án 10 órától lesz látogatható. Pomázi lakcímkártyával a rendezvény ingyenes.
Számos fakultatív egyéb program, koncert, kiállítás is lesz, így mindenki megtalálja majd a maga világát.

Fontos tudni, hogy a strand területén készpénzzel nem, csak bankkártyával vagy a karszalagra feltöltött összeggel lehet fizetni, a kijáratnál lehet visszakérni a megmaradt összeget a belépés napján.
A LUPÁra lehet menni bringával vagy HÉV-vel, a budakalászi HÉV-megállótól folyamatosan jár az elektromos Lupa-kisbusz 200 forintos viteldíjért, illetve ingyenes buszjárat is közlekedik a Budakalászi Auchantól (menetrend: http://lupato.hu/buszmenetrend)