Közeledik a június, amit a Stil vor Talent két felvonásos fesztiválja indít. Most a nappali szórakozásra hangolódunk!

Oliver Koletzki és legendás berlini kiadója, a Stil vor Talent idén már második alkalommal Budapestre költözik, hogy megtáncoltasson minket a Lupa-tó fehér homokján, majd az Akvárium NagyHalljának padlóján.

Az egész napos, két etapos program teljes egészében pompázatosnak ígérkezik, amivel ahhoz méltó módon, két részletben foglalkozunk, jól szemügyre véve és fülre téve azokat a vendégeket, akik megmerik tenni, hogy perzselően forró hangulatot teremtsenek a budapesti nyárindításra!

Komoly lesz a ragyogó napsütésre, a Lupa lezárt öbölrészére, tóba nyúló placcára tervezett program zenei felhozatala, mert 10 fellépő 6 produkcióját hallgathatjuk majd meg, akik közül kétség nem fér hozzá, hogy Oliver Koletzki és Niko Schwind 3 órás, naplementés, exkluzív b2b szettje lesz az egyik legizgalmasabb átélni való.

Oliver Koletzki és Niko Schwind (special b2b!)

Németország szülöttjeiként nagy zenei barátsággal vannak egymás iránt a srácok, akik az elmúlt években oda-vissza remixelték egymás zenéit, közöseket alkottak, míg nem tavaly már egy közös album is megjelent.

A Noordhoek ráadásul pont olyan alkotás lett, aminek mind a 14 trekkje bátran megszólalhat egy nappali buliban, úgyhogy biztos kapunk majd néhányat a talpunk alá.

Tavalyról találtunk egy közös b2b-et, bár itt „csak” bő 2 órán keresztül pakolgatják egymásra a legjobbakat, ami június 1-jén, késő délután, az utolsó napsugarakat aláfestve még extrább lesz!

Sailor & I live act

A délutáni tánc legelvontabb perceit a svéd Alexander Sjödin tekeri majd ki a hangfalakon keresztül. A messzemenően jó zenei áramlatokkal megáldott Alex egyszemélyes zenei hadsereg, aki nem csak producer, vagy énekes, hanem multi-instrumentalista, akinek zenéi mellett klipjeit is nagyon szeretjük (pl. itt és itt)

Egyedi performanszai élből különleges élményt adnak, nem még nappal, egy tó partján. Egy évvel ezelőtt a Galerie Kurzweil-ben adott egy extra showt, de hozzánk egy komplettebb fellépéssel készül!

Moonwalk becsapódás

Mauro és Dario két éve már megmutatta, hogy milyen formában vannak a Stil vor Talent fesztiválokon, de most újra jönnek, hogy becsapódjanak a tánctér homokos dűnéikre, mint egyik legismertebb trekkjük, a Meteora!

Az olasz duó Milánóból indult neki a melodic techno-house világának, amivel mindig tűzbe hozzák a közönséget és felfokozzák a hangulatot. Nem hiába szereti még Solomun is játszani zenéiket! Még jó, hogy számíthatunk némi lágy szellőre a vízparton, és hideg italokra a bárpultból, így garantált lesz a tökéletes szórakozás!

Egy tavalyelőtti szettjüket ástuk elő, amit stílusosan egy Stil vor Talent eseményen adtak, a híres Ritter Butzke-ben.

Micsoda órák lesznek ezek, melyeket a fenti 3 produkcióval tölthetünk el! De, ha ez netán nem lenne elég, akkor még ott lesz a hazai különítmény, akik közül az Indigo Theory liveja, vagy Botek és Tobak várhatóan kellemesen kiegyensúlyozott szettjei még teljesebbé teszik ezt az egyébként is remekbe szabott nappali programot.

A helyszínre jutásban ráadásul azok dolgát is megkönnyítették a szervezők, akik nem ülnének kocsiba. A Margit-híd budai hídfő és a Lupa Tó Öböl Strand parkolója között délután és este is több csuklósbusz járat indul majd, melynek pontos időpontjairól az eseményben tájékozódhatunk!

Az early bird jegyek már elfogytak, de csak nappali, vagy éjszakai és kombinált jegyek is kaphatók, ide kattintva! Minden további információért látogassatok el a Stil vor Talent hivatalos eseményéhez.

Június 1. nagyon közel van, és szerencsére nincs min gondolkozni, mert ez lesz a vészesen közelgő nyár nem csak első, de az egyik legjobb elektronikus zenei programja! Hamarosan jövünk az éjszakai program hangulatfokozásával is!;)