A város fölé magasodó, panorámás Rooftop-on még sosem volt ehhez hasonló esemény!

Exkluzív panorámában, sok elektronikában és emelkedett életérzésben lesz része azoknak a szerencséseknek, akik május 26-án, vasárnap (!) délután 17 és este 22 között felnéznek a Hotel President tetején található Intermezzo Roof Terrace napfény és elektronika úsztatta teraszára.

Azért is lesz szerencsés bárki, aki foglal asztalt (merthogy az kötelező) erre a délutánra, mert egyben az első Be Massive Rooftop bulin vehet részt, melynek ez az alkalom hivatott a nyitó buliját adni, majd a nyár folytatásában még előre nem látható, de remélhetőleg minél több alkalommal lesz részünk az extra helyszín és elektronikus zene összeolvadásának élményében.

De mit is tud egy ilyen Rooftop party?

Alapból él a tökéletes lazulás, a város panorámájának élvezete (a jól ismert Szent István Bazilika, Parlament, Budai Vár, Mátyás-templom, Citedella közeli látképe), miközben a Be Massive csapat tagjai, Methaval az élen a legjobb naplemente alá való elektronikákat pakolják bele a hangszórókba. Lesz, aki fekszik, lesz, aki táncol, de az élmény ugyanaz lesz: egy hangulatos vasárnap délután a város felett, finomkodó, és nem finomkodó techno zenékkel (is) fűszerezve!

A Hold utca 3-5. szám feletti, V. kerületi középpontból induló panoráma mellett minőségi borok, hideg koktélok, isteni grillek várnak ránk, ahova az eseménynél leírtak alapján tudjuk magunkat regisztrálni, mert azt kell!

A zenei minőségre legyen garancia Metha legutóbbi húzása, amikor a Tihanyban található Echo étterem teraszán vett fel egy videós szettet, szintén nem akármilyen panorámával…