Nem először találkozhattok Interflug nevével az oldalon. Aki még nem ismeri a munkásságát, annak érdemes lesz az eszébe vésnie! Rostás Tamás ugyanis profi szinten műveli a mostanság újra reneszánszát élő stílust, az acid-et. Ő maga viszont megmaradt a régi vonalnál. Első megjelenése rögtön a legendás Hardfloor kiadójánál látott napvilágot még 2015-ben, de az ezredforduló környékének egyik népszerű magyar zenekarának, a Draft egyik zenéjét is remixelte már. Interflug azóta sem áll le, ennek ékes bizonyítéka a most megjelenő két új EP-je.

A két négyszámos anyag az acid techno hangzását vegyíti a 90-es évek közepének acid house -acid trance zenéinek hangulatával.  Az első a berlini Fehler-Musiknál jött ki április végén. A kiadónál van többek között Lutzenkirchen és Christian Hornbostel is. A Fragments EP számai a kiküldött promókra érkező reakciók alapján olyan nevek szettjeiben bukkanhatnak fel, mint pl. Chris Liebing, Richie Hawtin, Paco Osuna, Slam vagy éppen Exilles.
A második EP (Triple Three)  holnap jelenik meg, az acid műfaj egyik kitalálójának Dj Pierrenek a kiadójánál, az Afro Acid-nél.Fragments EP:

Triple Three Ep