Május 31-én a Lost & Found kiadó egyik arca CHICOLA a PrimeFm meghívásának eleget téve lép fel egy hosszabb dj szettel a Volt Lokálban. A több mint két évtizedes karrierje alatt Chicola Izrael egyik legelismertebb és legkeresettebb underground művészévé vált. Hazájában kivette részét az underground house szcéna átalakításában, mára már a nagynevű nemzetközi klubok és fesztiválok állandó vendégeként tartják számon.

A bakelit iránti rajongása a mai napig töretlen, hatalmas lemezgyűjteménnyel rendelkezik. Korai éveiben a tel-avivi Haomann 17 klub házigazdájaként dolgozott. Az ezredfordulót megelőző években megjelenéseivel az amerikai Tommy Boy es KTA kiadóknal nemzetközi sikereket ért el. Egy évtizeddel később megújult erővel és ötletekkel vetette bele magát az underground house zene hangzásvilágába. Közeli barátaival és honfitársaival (Guy Mantzur , Khen and Sahar Z) dolgozott az új progressive house hangzásvilág kialakításán.

2013/14 jelentette a nagy áttörést karrierjében, amikor a nagysikerű „Compulsive Disorder ” és a ” Smoothy Moody ” EP-je megjelent Hernan Cattaneo Sudbeat , illetve honfitarsa Guy J Lost & Found kiadójánál. 2015-ben újabb sikereket ért el a Sudbeat és Plattenbank kiadóknál megjelent darabjaival.  Ekkorra már Sasha, Digweed , Tenaglia , Dubfire is előszeretettel játszotta a zenéit. Ezek a sikerek tovább fokozták az érdeklődést Chicola iránt. Lehetőséget kapott számos neves nemzetközi klubban , illetve fellépett a hires Lost & Found partikon , a 2014 /15- ös amszterdami ADE bulikon , és Nick Warren is meghívta Londonba zenélni . 2016-ban a „Childhood” című muzsikája az első helyen végzett az éves Lost & Found Beatport eladási listán. Dixon , Ame , Guy J es Hernan Cattaneo is szivesen játszotta ezt a darabot. Ezek után sorra jelentek meg zenéi a Microcastle , Plattenbank , Tenample kiadoknál , amik szinte egytől-egyig Beatport Top 10-es sikereket értek el. Mindeközben folyamatosan járta a világot , sold-out bulikat vezényelt le Buenos Airesben , Mumbaiban , Goa szigetén , szerte Európában és Izraelben is. A 2017-es végen jelent meg első önálló szóló albuma „Could haven be” címmel a Lost & Found kiadó gondozásában. Hatalmas siker lett, a Yoav cimű trackje a Beatport eladási lista élén landolt! Chicola nagyon kifinomult hangzásvilága és mar több mint két évtizedes produceri tapasztalata tovább emeli őt a nemzetközi underground tánczenei élet elitje közé.

RICH a Prime FM vezetője és 2001 óta a magyar elektronikus partyélet szereplője. A legendás Beats.hu által, illetve a justmusic.fm -ről is ismerhetjük őt.  A Time Machine egyik házigazdája volt hat éven keresztül, majd később a Budapest Groove illetve 2012-től a Prime Fm bulik főszereplője lett. Bakelitről a mai napig szeret zenélni és rengeteg klubban megfordult a pályafutása során. Sok hazai és külföldi dj kollégával játszott együtt, akik folyamatosan inspirálják buliról bulira. Deep, Tech, Progressive és Melodic House stílusból válogat warm up, főidős vagy levezető djként. Neki teljesen mindegy mikor játszik mert imád zenélni. 🙂 >> https://soundcloud.com/richhungary

OPRIX
1972- ben szuletett Budapesten. Óbudán kezdte pályafutását 1986- ban az Ifjusagi Klubban. Funky stílust jatszott az 1990-es evekig. Azt követte a house. Számos klubban megfordult pályafutása során. Zenélt Budapesten többek között az E- play, Calypso, Pacha, Supersonic technikum falai között. Vidéken pedig Siófokon a Flörtben, Szombathelyen a Romkertben, vagy éppen Keszthelyen a Colorsban. A 2000- es években pedig már progressive house zenét játszik Budapesten számtalan helyen – pl. Cinema Hall, Akvárium, Track terrace – illetve kisebb-nagyobb fesztiválokon. Rádióműsorokban zenélt élőben bakelitről a Just music fm-en,a Roxy rádióban több alkalommal leadtak Oprix mixeket. Olyan neves külföldi előadókkal zenélt már együtt, mint pl. Nicolas Rada, Fernando Ferreyra, Sebastian Busto, Anthony Pappa, Kamilo Saclemente, Pole Folder, Nick Warren, Marcelo Vasami, Darin Epsilon, Dmitry Molosh nevekkel…


FEKY zenei pályafutását 17 éves korában, egészen pontosan 27 évvel ezelőtt a kazetták és a bakelitek világában kezdte el. Kisebb-nagyobb vidéki klubok után egyenes út vezetett a Balaton partra, ahol 12 szezont húzott le az Y club, Black Magic, Delta, Culture Club nevű helyeken. Főleg funky és house zenékkel szórakoztatta a nagyérdemű közönséget. Az ősztől tavaszig tartó időszakban a főváros és környéki klubokban pörgette a bakelitet. Legnagyobb örömére egyre nagyobb teret hódított a house zenei műfaj, mivel az agyon játszott funky bakelitek már nem úgy szólaltak meg, mint fénykorukban. Az évek múlásával más dolgok váltak fontosabbá a zenélésnél. Elsődleges lett a család és a munka. Érezni kell, hogy mikor kezd az ember kiöregedni ebből a szakmából. Ő is eljutott erre a pontra és befejezte aktiv Dj pályafutását. Viszont úgy öt évvel ezelőtt eljutott az egyik DJ partyjára, ahol a progresive house műfaj teljesen magával ragadta. Azóta újra aktívan foglalkozik a zenével, illetve kizárólag progival. Sikerült viszonylag rövid idő alatt maguk mellé állítani egy 50-100 fős törzskőzönseget, akik szinte minden buliba elkísérik és lelkesítik, hogy van értelme annak, amit csinál. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban rengeteg külföldi sztár dj-vel zenélt egy színpadon. Reméli, hogy még sokáig megmarad ez a tendencia és sok lehetősége lesz szórakoztatni a közönséget.

HUNTER már elég korán, 13-14 éves korában belekóstolt a lemezlovas szakma világába , az iskoladiszkók , tábori bulik hangulata hamar megfertőzte. A 90-es évek közepétől a Magyarországon kialakuló új zenei forradalom , az elektronikus tánczene térnyerése, az underground klubélet atmoszférája teljesen magával ragadta . A bakelitlemez szeretete, az analóg hanghordozók gyűjtése a mai napig megmaradt nála. 1999 végén már Amerikában, egészen pontosan Észak-Karolinában koptatja a fekete korongokat. 2003-ban költözik New York közelébe, hogy belekóstoljon a new yorki underground világába . 2005-től már a Nagy Almában is pörgeti a lemezeket , többek között a Webster Hall, Pacha, Sullivan Room, Club Love, Water Taxi Beach, Slake , Bar 13 és Lea klub dj pultjában is megfordult. 2017-ben jött vissza Magyarországra, ahol is a Prime Fm csapatánál talált otthonra.

Elővételes jegyek / Presale tickets: https://oneticket.hu/chicola-isr-lost-found-extended-set-190531
At the door / Helyszíni jegy: 3.500 HUF
Esemény: https://www.facebook.com/events/434319764050401/