Egy történelmi helyszín és Bécs legjobb klubja löki meg a DFFRNTLY által diktált tempót!

Mert tempó ugyanis kifejezetten van a DFFRNTLY csapatnál, pláne ami ezt a hetet illeti.

Hétfőn este egy újabb kastély technós eseményt indítottak, a Budapesttől 80 km-re található, várpalotai Thury Vár udvarára, július 13-ra hirdetve. Fellépőket még nem ismertettek, de vasárnap este 20 órára ígérték, hogy megosztják a nagyközönséggel, ami már tényleg nagy, hiszen alig 3 nap alatt több mint 2 ezren csatlakoztak az Unfold újabb epizódjához! Ahol ráadásul valaki olyan vendég is fellép, aki vélhetően utolsó szettjét adja Magyarországon. Sokan az eseménynél az idén visszavonuló Gayle San-ra tippelnek, ami ha igaz, zenetörténelmi eseménnyé teszi az amúgy is történelmi jellegű techno bulit!

Ezt már csak megfejelte a szerdán este elindított esemény, ami nem hogy Budapest határán, de az országhatáron is túlmutat. A DFFRNTLY július 6-án Industry címmel szervez – egyértelműen indusztriális hangsúlyra fektetett – techno bulit a bécsi Grelle Forelle klubba, ami az osztrákok egyik legjobb klubja! Az elmúlt hónapokban olyan nevek léptek fel itt hétről hétre, mint Richie Hawtin, Chris Liebing, Gaiser, Dubfire, Maceo Plex, Pan-Pot, Dave Clarke, Ellen Allien, DVS1, Black Asteroid, Reinier Zonneveld, vagy 999999999.

Programot itt sem hirdettek, egészen június 8-ig kell várnunk a fellépők nevére, de már most örülhetünk, hogy hazai esemény kerül a nemzetközileg is híres Grelle-be!

Ahogy annak is örülhetünk, hogy a DFFRNTLY felszántja az elektronikus zenei szórakoztatás mezejét, hiszen a fenti, két legújabb esemény már csak a hab a tortán! Hiszen ezek mellett már ismerhettük a június 15-re tervezett DFFRNTLAB Label Night programját, a június 22-re a Sas-hegyi kilátóba megálmodott, limitált létszámú live bulit, és az Unfold július 20-i Spektre bulira már csak pár szabad belépő van, ami a Podmaniczky Kastélyban kerül megrendezésre.

Minden további DFFNRTLY infóért érdemes ellátogatni a csapat közösségi oldalára!