Óbuda egyetlen szigetét a híres Hajógyári szigetet nem hiszem, hogy be kellene bárkinek is mutatni. Számos szórakozóhelynek adott már otthont és fel sem tudnánk sorolni mennyi híres lemezlovas fordult meg a Studio, a Dokk Club, vagy éppen a Mokka Cukka színpadán.

A fiatalabb generáció inkább a Sziget fesztivál otthonaként ismerte meg a szigetet. Viszont mi történik az Óbudai szigeten a maradék 358 napban, amikor nem a fesztiválozók lepik el?

Egy igazi paradicsom azoknak akik kiszakadnának a városi rengetegből. Fantasztikus friss levegő, hatalmas zöld mezők egy látványos kialakított sétány a sziget felső szakaszán, valamint pazar látkép tárul elénk a sziget csúcsából ami isten igazából egy igazi szabadstrandra emlékeztet.

És hogy jön ide a piknik?

A Minimal Art Family egy nappali mókázást, egy közösségi találkozót szervez MAF PIKNIK néven. A cél, hogy vendéglátó egységektől vagy egyéb gazdasági szervezettől függetlenül élvezhessük a természetet, a napfényt és az elektronikus zenét.

Ennek megfelelően az esemény díjmentes bárki által látogatható. Mint ahogy egy igazi piknik itt is mindenki azt hoz magával enni inni amit csak szeretne. Egy dolgot kérnek a szervezők, hogy a piknik protokollt mindenki tartsa be – óvjuk környezetünket. Erről bővebb információkat az esemény leírásában olvashattok:

https://www.facebook.com/events/439084983586903/

Ígéretes eseménynek nézünk elébe. Újra egy különlegességgel készült a Minimal Art Family és ahogy megtudtuk tőlük nem ez lesz az egyetlen ilyen jellegű esemény.