Az idei évben, a kollektív tudatosság jegyében invitálunk minden minőségi psytrance zenét kedvelőt a gersekaráti tó partjára, hogy családi közegben tiszteleghessünk és ünnepelhessük Woodstock 50. évfordulóját, mint a 2000-es évek neo-hippi kultúrájának képviselői!

“Már az odaút is hihetetlen volt, rengeteg ember, mindenki mosolyog, mindenki haverkodik… egymásnak kínálták a kaját, a cigarettát… A domboldal felé közeledve már hallottuk a zenét, s egyszer csak megláttuk a tömeget. Elképesztően sokan voltak…, megpróbáltunk helyet szerezni, ahol leterítettük a takarókat. Az emberek összehúzódtak, érdeklődtek, azonnal jó barátok lettünk. (El tudjátok ezt ma képzelni?) A következő két nap olyan volt, mint egy végtelen repülés az űrben olyan zenészek társaságában, akiket imádtunk. Úgy éreztük magunkat, mint egy család. A színpadon és a színpad előtt lévők összetartoztak…”
(Ginger Petrochko)

Összesen két színpadon zajlanak majd az események. A szervezők a családias hangulat megőrzése érdekében 800 főben maximalizálják a látogatói létszámot. Legalább fél tucat nemzetközi név érkezik, többek között Aioaska (Ausztria), Atriohm (Macecónia), Braincell (Svájc), Divination (Egyesült Királyság) vagy éppen Drip Drop (Görögország).

A techno-vonalat számtalan hazai kedvenc fogja képviselni. Itt lesz Bernáty Zsiga, Bohumil, Denes Toth, Secret Factory, SouveQ és még sokan mások. Külön érdekesség, hogy ŽAGAR DJ-szettel fog készülni.

● Elővételes jegy: 17.000 Ft
a OneTicketen: https://bit.ly/2B2jPiK
● Helyszínen: 20.000 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/355284988590432/

Képek: [Friss.hu]