The Advent mellett Philipp Straub is ott lesz a magyar szervezésű eseményen!

A május végi techno kedélyeket sikeresen felborzolta a DFFRNTLY csapat, mert nem elég, hogy a Thury Várba szerveznek egy délután kezdődő eseményt, Gayle San-nal a célkeresztben, de egy új lépést is tettek, egészen a közeli határon túlra!

Május végén helyszínnek a Grelle Forelle klubot megjelölve került be a csapat eseményei közé egy új event, amiről csak annyi infót kaptunk, hogy július 6-án lesz és Industry cím alatt fut majd. A programhirdetést június 5-én estére ígérték, így egy hónappal a buli előtt ma már tudjuk, hogy

The Advent és Philipp Straub lép fel magyar szervezésben, a Grelle Forelle klubban!

A Kombination Research kiadó főnöke, valamint a Bécs bázisú Titan International igazgatója egy éjszaka áll a pultba, hogy bevezessen minket az indusztriális techno rengetegébe. The Advent ráadásul olyan közönségkedvenc hazai körökben is, hogy meglepődnénk, ha nem lenne majd hangos magyar szavaktól is Bécs legjobb klubjának tánctere!

Ugyanakkor a DFFRNTLY berkeiből Julian Marcell és Kitti Kay is előhúzza majd kedvenc fémes darabjait, akik a hazai erőterekből ismert Episode1 hangzásait sem hagyták ki a repertoárból!

Magyar indítvány, osztrák atmoszféra, nemzetközi indusztriál. Kell ennél több, hogy kiugorjunk Bécsbe július 6-án? Jegyek már online kaphatók!

Adventtől ajánljuk: