Ezen a hétvégén esedékes a Truesounds Music-os srácok szokásos éves megmozdulása az Ikrek Éjszakájaként elhíresült születésnapi móka, ami az utóbbi években két részre szakadt. Az éjszakai Private Toughts pódiumát a kapitány Peter Makto foglalja el all night long szettjével az A38 hajón, ám a nappali hajókázós megmozduláson a Cruisin x Ikrek Daytime Boat partyn a Truesounds teljes legénysége felsorakozik a dj pultban.

Ennek apropóján Gregory S kerül most reflektorfénybe, ugyanis tudva levő, éppen egy hónapja friss élményekkel tért haza oroszországi útjáról, ahol a Sverdlovsky Deep estjére kapott meghívást Jekatyerinburgba.

„A felkérés az est házigazdáitól érkezett, akikkel nagyon jó a kiadónk kapcsolata. Arina Mur több sikeres TSM kiadvánnyal is büszkélkedhet már, melyek a tavalyi év során jelentek meg. 
A külföldi fellépéseket az esetek többségében Petivel (Peter Makto) közösen szoktuk vállalni, így jártunk már az elmúlt évek során Helsinkiben, Amszterdamban, Kairóban, Moszkvában, Berlinben és még számos más városban. Itt viszont úgy alakult a felkérés, hogy Peti fellépésére szeptemberben került sor, míg az enyém most májusban lett összehozva.
 A buli minden tekintetben jól sikerült. Az alap terv az volt, hogy 2 órát játszom, de a helyiek kérésére ebből 3 óra lett, vagyis egészen az 5-órai zárásig az enyém volt a terep. A közönség nagyon érett volt zeneileg, látszott, hogy sokan ismerik ezt a műfajt. A hangzást az itthoni szettjeimhez képest egy kicsit finomabbra lőttem be, mert látszott, hogy szabadon lehet utazgatni a könnyedebb deep house zenék repertoárjában.”

Szerencsére a technikusok rögzítették az estét, így az Ikrek Daytime hajós őrület előtt, ajánljuk figyelmetekbe ezt a nagyszerű szettet:

Geri az utazásról kisfilmet is készített, amit az insta oldalán tekinthettek meg.

A Peter Maktoval közös projektje a Truesounds Music 2018-ban már komoly nemzetközi sikereket ért el. A Beatstats oldalon deep house kategóriában jelenleg 18. helyen áll az éves összesítésben.

Image and video hosting by TinyPic

”A TSM trackeket hallhattuk már Solomun, Magdalena, Sasha vagy éppen Kölsch szettjeiben is az elmúlt bő 1 év során, és ezen felül ki szeretném emelni még a TSM029-es katalógusszám alatt megjelent Mihai Popoviciu Flux EP-t, melyről az original ’Flux’ és a ’Lotus (Peter Makto & Gregory S remix)’ több, mint 3 hónapon keresztül volt jelen a beatport deep house top 100-as listáján. 

Úgy érzem, hogy a fenti eredmények magukért beszélnek.”

Vannak olyanok, akiknek nem való a produceri pálya, de Gregory S biztosan nem tartozik közéjük. Az élete egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdett beletanulni a zenealkotás folyamataiba. „Ez természetesen sok-sok buktatóval is járt az évek során, de valahogy mindig átverekedtem magam ezeken, így ez most már a jelen életem alaptevékenységévé forrta ki magát.
”

Számos sikeres megjelenésen van túl Petivel, mint például a nemzetközileg is befutott közös projekt a Peter Makto & Gregory S. „Az ehhez köthető talán legjobb sztori egyértelműen az volt, amikor tavaly szeptemberben, az ibizai Pacha táncterén élhettük át azt, amikor Solomun a buli csúcspontján felrakta az akkor még megjelenés előtti “Patex” című zenénket. Még mindig kiráz a hideg, amikor visszagondolok erre a pillanatra. Színtiszta csoda! :)
”

Hasonló csoda a június 3-án megjelent három track-es EP is az Amazon, mely az Emilarge Records fényét gyarapitja. Ezen a korongon az “Amazon”, és a “Canoe” névre keresztelt zenék kaptak helyet, valamint a címadó szerzeményre készített remix, amit Fairtone jegyez.

A srácok zenei műhelye is komoly fejlesztéseken ment keresztül az elmúlt egy évben: 3 analóg szintit is beszereztek, így most már az Elektron A4 Mk2, Sequential Prophet 06 és egy Moog Sub37 lettek a stúdiójuk meghatározó ékkövei, melyek folyamatosan szolgáltatják az újabbnál-újabb inspirációt a jövő zenéihez.

Jelenkeg csaknem 20 befejezett track várja a megjelenést a közeli jövőben, ezeket a beatporton és a spotifyon mindig meglelhetitek. “Ezen túl az elmúlt időszak is sok friss kiadványt tartalmazott, mint pl. “The Settlement” című saját EP-m, vagy éppen a Mythos kislemez az Aletheia musicon.”

Geri a klubszezon lezárásáról így nyilatkozott a TS kapcsán: „A TS elétének egyik legjobb éve. A 2 fő rezidenciánk (Aether, Expresszó Vp) végig csúcs bulikat hozott, melyeken izgalmas előadók felléptetésén túl (Miyagi, Marc Depulse, Mihai Popoviciu stb) mi saját magunk is sokszor vállaltuk a főszerepet. Ez azért fontos, mert kialakult egy olyan megszokás a hazai klubozásban, hogy külföldi fellépő nélkül szinte nincs is már buli, ez különösképpen igaz a fővárosi éjszakára. Ezt tudtuk szerencsére megcáfolni többször is az estjeinken, és higgyétek el, a saját közönségünknek (aka TSalád) főidőben játszani az egyik legnagyobb élmény Dj-ként, sokszor jobban várok egy TS szülinapot, mint egy akár berlini fellépést.
”

A klubestek most pihenőidejüket élik, de természetesen idén is megtaláljétok a Truesounds Music legénységét a nagyobb zenei fesztiválokon, és egyértelműen a TS sem áll meg, szabadtéri bulik, balatoni klubozás, külföldi fellépések is színesítik majd a nyári szezont.

Legközelebb Gerivel vasárnap a Cruisin x Ikrek Daytime boat fedélzetén találkozhattok, ahol egy rendhagyó születésnapi szettet hallhattok tőle.

Image and video hosting by TinyPic

Az esemény nem ér véget az Európa hajón 22:00-kor, az A38 hajón folytatódik a zenei kanadozás Peter Makto kapitány idegenvezetésével. Ez lesz a Private Thought 41. felvonása.