Erick Morillo nagyot játszott a 20. Cinematinén, de már jön is a következő nappali esemény!

Hat évvel ezelőtt indult, ma pedig már túl vagyunk a 20. Cinematinén, melyre a legendás visszatérő, Erick Morillo tette fel az i-re a pontot, nem kevesebb, mint 4 és fél órás extra szettjével. A pünkösdvasárnap délutántól zajló eseményre felhívták a szervezők a figyelmet, hogy várhatóan nem tudják majd tartani az időrendi beosztást, mivel mindhárom fellépő, Ercik Morillo, N’to és Yaya is jelezte, hogy szívesen játszik majd többet, mint az előre megbeszélt időintervallum.

Szervező ilyennek nem áll ellen, ami így is történt, úgyhogy a francia és az olasz is ráhúzott kicsit, de azt senki nem gondolta volna, hogy az amerikai majd 5 órán keresztül szórakoztatja majd az ünnepi hangulatú közeget. Ercik Morillo viszont mindenkit meglepett és még így is úgy érezhettük, mintha maradt volna még pár órányi zenélés az öregben!

Ezzel a lendületes zenei tartalommal már a 20. Cinematinén vagyunk túl, melynek specialitása, hogy mindig új és új fellépőket hoz el a budapesti közönségnek. A múlt vasárnapi három fellépővel együtt már 51 vendég járt a Cinematinén, a szám pedig augusztus 3-án 53-ra fog emelkedni, amikor a 21. Cinematiné a house király Eelke Kleijn-t és a francia Rodriguez Jr.-t látja vendégül a nappali eseménysorozat.

Remek programnak ígérkezik ez is, ráadásul közös egyetértésben a Budapest Calling és Truesounds csapatokkal. Nem véletlenül az early bird jegyek extra gyorsan elfogytak, de van még azért pár kedvező jegy online!

A vészesen közeledő nyár közepi buliig kihagyhatatlan hallgatni való Eelke Kleijn naplementés szettje, anno 2015-ből: