Nappali eseményeket és különleges helyszíneket szállít majd a szórakozás tengelyére!

Még június elején értesültünk róla, hogy a The Debut crew új sorozattal áll elő, amiben visszaidézik a kétezres évek elején sokat járatott különleges helyszínek használatát és egy szűkebb, limitáltabb, exkluzívabb eseménysorozatot indítanak CODE 360 címmel. A szám jelzi a minősítést, ami jelenthet 360 fokos panorámát, 360 fős limitet, 360 percnyi bulizást vagy akár mindhármat egyszerre.

Ezzel kiszabadítva ötleteiket a szabadba, ráadásul majd minden alkalommal nappali időszakban várnak minket, melynek első felvonására július 13-án, szombaton kerül sor egy a Duna partján található helyszínen, a The Rooftop Budapest 360 fokos panorámás teraszán.

A Code 360 első vendége is exkluzív lesz, aki a címben említett Joachim Pastor. Sokaknak hiányzott ő az elmúlt hónapok során, miközben közvetlen barátai, egyben kiadótársai sorra szórakoztatták a hazai közönséget. De most a Hungry Music harmadik muskétását is megkapjuk (live szettel!!!) ezzel a formabontó eseménnyel, ahol Joachim mellett a Boiler Room egyetlen budapesti alkalmával a közönséget megőrjítő Route 8 és a Truesounds bulikból jól ismert Davko is rátesz majd a nap zenei erejére!

Bár még az első eseményig is kell várnunk pár hetet, már azt is tudjuk, hogy további két extra helyszín is szervezés alatt van, amiből mindkettő pazar környezetben ígér frenetikus szórakozást!

A pontos infókig, aktuális jegyelővételig türelmesen várunk és Joachim Pastor és N’to közös Cercle szettjét pörgetjük újra és újra: