Roy Rosenfeld először jár Budapesten és ezt a Track Terrace közönsége élvezheti majd.

Amikor már azt gondolnánk, hogy mindenkit ismerünk a legendás Lee Burridge kiadójának falai közül, akkor kiderül, hogy van még új a nap alatt. Roy Rosenfeld konkrétan egy napos országból, Izraelből érkezik hozzánk június 28-án, pénteken, hogy bemutassa, számára mit is jelent az All Day I Dream hangulat.

Roy egyébként szép utat járt be az elmúlt bő 10 évben és kiváló fellépői énje mellett produceri mivoltjából is szép sort húzott elő. Az ADID előtt olyan kiadóknál jelent meg, mint a Kitball, a Defenitive, a híres Plastic City, a Variety, az 1605, a Natura Viva, a Stil Vor Talent, a Voltaire, vagy például a Kompakt. A Lost & Found se maradjon ki, de ezt sorolhatnánk egészen reggelig, hiszen a bő 500 kiadvány több tucat kiadónál jelent meg.

Majd, hosszú évek munkáját követően 2018 februárjában jött az első All Day I Dream megjelenés, nagyon kellemes deep house hatással, mutatjuk:

Roy azt vallja, hogy mindig tartsunk helyet az egyedülálló stílus és hangzás érdekében, melyen keresztül meg kell őriznünk egyedi és különleges igényeinket.

Produceri pályáján ez már jó ideje működik és minden megjelenésével visszaigazolja ezeket a gondolatok, arról nem is beszélve, hogy tánctéren valami elképesztően zseniális, amit művel:

Igazi meghitt emelkedés, forró nyári hangulattal, melynek várhatóan tökéletes helyszíne lesz a Track Terrace szabadtéri környezete.

Már csak abban kell reménykednünk, hogy a legújabb zenéit, vagy a még meg nem jelent zenéit is felteszi majd, amiből a legfrissebb, júniusi megjelenésébe bele is tudunk hallgatni:

Magasra emelt kezekkel való folytonos hullámzás, ez biztos, hogy garantált Roy Rosenfeld első magyarországi fellépésén, melyre még elővételben is hozzájuthatunk néhány kedvezményes jegyhez, ide kattintva.

A SPONTÁN csapat által életre hívott house találkozón Roy mellett olyan hazai illetőségek varázsolnak még, mint Chriss Ronson, Rizkid, Ratkay, Dorothy T. és Audrey. Aki teheti, ne hagyja ki a nyár egyik legkellemesebbnek ígérkező house eseményét!

Június 28-ig adunk egy rádiós hangolódási lehetőséget: