Ő Joachim Pastor, aki szombaton új sorozat indításáért lesz felelős Budapesten.

Amikor a francia elektronikus zenét vizsgáljuk megkerülhetetlenül jutnak eszünkbe olyan előadók, mint a Daft Punk, a Justice, Jean-Michel Jarre, Mr. Oizo, Gesaffelstein, Agoria, Margaret Dygas, Molly, és az elmúlt 5 évben a Hungry Music kiadót közösen alapító N’to, Worakls, Joachim Pastor trió. 

A srácok az elmúlt években felkavarták a francia állóvizet, hogy zenei tudásukat és kreativitásukat tovább adják a világnak, nagyjából teljes mértékben bejárva azt, zenéikkel és maguk személyével, fellépéseikkel, mindig varázslatos szettjeikkel.

Ismerhetjük őket mi is testközelből, hármasban is jártak már Budapesten, sőt, ebben az évben N’to és Worakls kettőst is kaptunk már a Cinema Hallban, de most a harmadik hiányzó láncszem kerül a nyári forgatagba, azaz Joachim Pastor.

A Versailles-i Konzervatóriumban művelődött zenei tehetség már 2008-tól aktív a zenei világban, ahol olyan kiadóknál jelentek meg zenéi, mint a Stil Vor Talent, a Kling Klong, a City Life, a Wasabi, a Variety Music, vagy az 1605.

Zenei valósága egy mesés álomvilág, ahol a deep house-tól indulva a tech house-on át eljuthatunk vele a könnyebb techno zenékig, egyszóval minden olyan négynegyed pillanatot megélhetünk vele, ami képes egy szettje során fenntartani a figyelmünket.

A 2014-ben közösen indított Hungry Music teljes terjedelmében robbantotta be a pályafutását, mely során ma már olyan események vendégeként is számon tartjuk, mint a Miami Music Week, vagy az Amsterdam Dance Event.

Budapesten pedig akkora bizalmat élvez, hogy a CODE 360 nevű, különleges élményeket ígérő eseménysorozat vele indul el július 13-án, szombat délután, egy 360 fokos panorámával rendelkező helyszínen, 14 és 22 óra közötti intervallumban, várhatóan Joachim Pastor naplementébe boruló szettjével. 

Ja, és ez a szett egy live produkció lesz, ami ehhez hasonló zenei hatásokat hoz el számunkra: