A Quivver név mögül közel 30 évnyi elektronika szabadul majd a Track Terrace táncterére.

Forró nyári éjszakák, Duna parti hűs szellő, kellemes társaságok, könnyű italok és a house legsötétebb, de mégis színes árnya, a progressive house. Ezek elegyednek majd július 27-én, szombat éjszakán a Track Terrace táncterén és környezetében, ahova egy angol elektronikus zenei legenda látogat el.

A Quivver név mögött ismert John Graham a 90-es évektől aktívan biztosítja zenei jelenlétét. A progressive körökben közismert, a Bedrock, Tronic, Selador vagy Stil Vor Talent kiadók hűen jegyzik szerzeményeit és saját kiadója is működik Controlled Substance néven.

Az elmúlt közel három évtizedben bejárta a világot és hazánkban is közönségkedvenccé avanzsált, így a több mint 10 éves Quivver múlttal rendelkezőknek erősen ajánlott lesz a megjelenés a Playground Events által szervezett éjszakán.

A legendás erősítést a kortárs időkben honi elöljáróként ismert Chriss Ronson és Kühl biztosítja, de találkozhatunk majd Metha és Behrmann ütemeivel is a Track Terrace esőbiztos táncterén!

A fő irányvonal biztosan a progressive house lesz, de a deep house és melodic techno is kiemelt figyelmet kap majd ezen az eseményen, melyre jegyeket még elővételben is kaphatunk! Az elvárt hangulatból addig ezt közvetítjük felétek: