Idén sem maradunk a Telekom által fémjelzett elektronikus kultúrprogram nélkül!

Alig pár napja már tudjuk, hogy mikor kell neki indulnunk idén a Telekom Electronic Beats fesztiválnak. Az esemény ugyanis létrejött, megmutatva számunkra, hogy szeptember 19-21. között számíthatunk a magenta fényben úszó programokra.

„Ahogyan a Körszállóban egy hotelbulival megnyitottuk 2019 nyarát, annál is nagyobb léptékben búcsúztatjuk majd el az emlékektől forró évszakot, egyben bebikázva az őszi budapesti klubszezont, amit persze csakis veletek képzelünk el. A szeptemberi Telekom Electronic Beats Festivalon két napon is sodró clubnight vár majd – egyelőre borítékban hagyott fellépőkkel -, izgalmas kíséretként pedig TEB Cinema, Lifestyle Market, és az építő gondolatokat kirakatba helyező TEB Talks beszélgetések és konferencia keretezik majd a nagyívű hosszúhétvégét, ahova minden klubbert és ravert örömmel és rengeteg jósággal várunk minden irányból.” – írják az eseményben.

 

Program tehát még nincs, időpont van, úgyhogy szabad készülni már most, hogy szeptember 19. csütörtöktől egészen majd vasárnap reggelig ne ütközzünk semmi másba.

Azt megelőzően pedig még itt van az Alkotótáborba időzített TEB Nyári Egyetem, melyen izgalmas kerekasztalbeszélgetéseken és workshop-okon vehetünk részt. A beszélgetések egyik fontos témája ráadásul minket is érint, hiszen Gombás Péter, a Primate.hu főszerkesztője is ott lesz „Az elektronikus zene itthoni sajtójának múltja, jelene és jövője” kerekasztalánál.

Az izgalmas beszélgetésig, illetve a szeptemberi TEB találkozóig a néhány héttel ezelőtti Hotel Budapest foglalás 5 órás élő közvetítését ajánljuk, rögzített formában, amit a kerekasztal témában szintén érintett Lőrinczi Laci barátunk készített StreamON csapatával: