De nem csak a fesztivál, hanem az azt kiegészítő Boat Party fellépői is megvannak!

Ahogy az minden évben lenni szokott, már 2013 óta, idén is a SONUS-on ünnepelhetjük az elektronikus zenét és a nyár végét. A német szervezésű fesztivál hetedik évben veszi be Pag szigetét, hogy 3+1 ikonikus klubban – melyek mindegyike ott szerepel a DJ MAG TOP 100 listájában – teremtsenek forró hangulatot, mely rendszerint perzselő elektronikával tüzeli fel az Adria partját.

Már rengeteg nevet megismerhettünk az elmúlt hónapok folyamán, akiknek ütemei magukkal ragadnak majd bennünket, köztük a legnagyobbakat említve Solomun, Sven Väth, Seth Troxler, Tale Of Us, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, vagy Marco Carola.

Mégsem volt teljes a program, egészen július elejéig, amikor is bejelentettek még 16 fellépőt, akik között ott szerepelt Luciano, Black Coffee, Reinier Zonneveld és a The Martinez Brothers neve is. Egészen pontosan ezt kaptuk:

Majd néhány nappal később még a hajós bulik fellépőit is megkaptuk, melyek közül Ben Klock és Seth Troxler délutánjai szinte azonnal elkeltek, de az alábbi listából még van lehetőségünk választani, ha a SONUS-on szeretnénk egy naplementés Boat Party-n is részt venni:

Ezzel a program véglegessé vált, melynek szemügyre vételét követően egyértelműsíthetjük, hogy (bár nehéz, de) minden eddigit fölül múl majd az idei program, benne több mint 60 nemzetközi fellépővel és lokál hősökkel, 4 helyszínen, 5 napon keresztül, Pag szigetén, augusztus 18-22. között, valahogy így:

További információk:
Weboldal: https://www.sonus-festival.com

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival/

Csatlakozz a hivatalos magyar csoporthoz, ahol fontos információk cserélnek gazdát, mindenki közvetlen és együtt hangolódtok a fesztiválra!
Sonus Festival Group Hungary: https://www.facebook.com/groups/221126198253997/

A fesztiválig mindenképp nézd meg a horvát parton forgatott Hot Since 82 @ Cercle esemény felvételét: