Már rég várt pillanat volt ez a techno világában, amit nagy örömmel fogadott a szakma és a közönség is!

Július 2-án is felkelt a nap, elindult az élet, mely sokak számára egy átlagos keddet eredményezett, de nem Charlotte de Witte életében! A belga techno hősnő hosszú évek menetelését követően végre kimondhatta azt, amire oly rég vágyhatott, hogy a legendás KNTXT party-sorozata és rádióműsor nevével kiadót indít.

A bejelentésen, mely Charlotte és a KNTXT közösségi felületein zajlott, csupán arról adtak információt, hogy hamarosan indul a kiadói vonal. Az elektronikus zenei világsajtó azonnal felkapta a hírt, ahol már Charlotte nyilatkozatával együtt tudhatta meg a techno világ az új label indulását.

de Witte kisasszony elmondta, hogy „alázatos és izgalmas volt látni az elmúlt 5 évben, ahogy a KNTXT, mint party-sorozat és rádióműsör növekedett, és most örül annak, hogy ez kiadóvá bővül.” Mindig is úgy érezte, hogy ez egy logikus és természetes lépés, hogy a KNTXT kiadóvá váljon. „Ez egy olyan hely lesz, ami mindig ragyogni fog azok által a zenék által, melyeket szeretek és egyben saját produkcióim otthona is lesz.”

Charlotte hangsúlyozta, hogy örül annak, hogy megoszthatja majd ezt a kiadót kedvenc művészeivel, akik hasonló hangzásokat képviselnek, valamint új arcokkal, akik új tehetségként törhetnek majd fel az általa teremtett zenei térben.

Az első kiadvány megjelenését szeptemberre ígéri, mely várhatóan tőle származik majd és elég ütős darab lesz, őt ismerve legalábbis!

Addig is a KNTXT egy alkalommal beköltözik az idei Tomorrowland fesztiválra, mi pedig alig várjuk, hogy fellépjen a B-my-Lake első éjszakáján, Dax J, I Hate Models, vagy például Paula Temple társaságában!

A KNTXT kiadói fejlődését itt követhetjük nyomon. Az augusztusi találkozásig hallgasd Charlotte de Witte Awakenings fesztiválos szettjét, tőhangerőn: