Joachim Pastor, N’to és Woralks is ott lesz egy éjszaka a Cinema Hall-ban.

2019-ben a Hungry Music lépésről lépésre veszi be Budapestet. Tavasszal N’to és Worakls adott teltházas bulit a Cinema Hall-ban, majd a CODE 360 nevű sorozatot első alkalommal szintén sold out-os sikerre vitte a kiadó harmadik főnöke, Joachim Pastor. Ez a dupla siker egy fontos pillanatot vont magával, hogy végre ezt a mesteri francia hármas felállást megkapjuk egyszerre!

Csak ideig-óráig kellett tehát kibírnunk, hogy a Hungry Music zenére éhes kiadó tulajai együtt is megjelenjenek a budapesti éjszakában, melyre bár majd csak ősszel, egészen pontosan október 22-én, forradalom évfordulója (ami ugye munkaszünet) előtti napon kerül sor, de már a jegyek extra gyors ütemben fogynak!

Nem csoda, hiszen a mesés dallamokkal és egyben rendkívül pulzáló ütemekkel felvértezett kiadó fenegyerekei nagy népszerűségnek örvendenek világszerte! Budapest és közönsége is rég szeretett volna egy ilyen Hungry Music Night bulit, melyet most a Cinema Hall táncterén meg is kapunk.

Nem tartunk tőle, hogy ez az esemény gyorsan teltházas lesz, mivel az első két körös jegyek már elfogytak, éppen ezért jegyekért érdemes ide sietni online, miközben újra és újra meghallgatjuk ezt a friss mixet, melyben csak is a három ifjú dartanyan zenéi szólnak egymás után: