A francia producer alighanem az egyik legjobb élőzve fellépő a szcénában.

A francia elektronika évtizedek óta mesteri és nem ismer határokat. Ha valaki egy ilyen kultúrában nő fel és van érzéke a zenéléshez, akkor egyenes út vezet oda, hogy tébolyultsága igazi művészetté váljon. Valószínűleg így történhetett ez Olivier Mateu-vel is, aki ma a franciák egyik legismertebb fellépője, aki mindig extra live szettekkel készül.

Akinek ez a név nem volt ismerős, annak egyértelműsítjük, hogy Rodriguez Jr.-ról van szó, aki augusztus első szombat nappalát, lehetőség szerint naplementéjét festi majd alá a Cinematiné 21. kiadásán.

A szintetizátorai és moduláris cuccai között elveszni szerető forma, bár leginkább stúdiójában, teljes eszköztára között érzi magát jól, azért onnan kimozdulva is szereti megtáncoltatni a kellemes house darabokat szerető népet, akik sorra megfordulnak utána világszerte.

Kiadói otthona az első albumának is helyet adó Mobilee Records, de melodikus house és techno zenéit fellelhetjük az Anjunadeep, a Stil Vor Talent, a Toolroom, a Natura Viva, az Armada, de még a Bedrock címkéi alatt is.

Mi most azt tűztük ki célul, hogy augusztus 3-i fellépése előtt 4 legjobb live szettjét adjuk közre, melyben az ötödik majd az lesz, amit nálunk ad, Eelke Kleijn társaságában. Jegyeket ér már most megváltani, itt pedig szóljon a végtelen dallam áradat.

 

Rögtön egy fantasztikus live áramlattal indítunk, mely már 5 éves, de igazi kortalan összehatást gyakorolt az akkori közönségre, úgyhogy milyen jó, hogy rögzítve lett!

A világszerte népszerűségnek örvendés azt is eredményezi neki, hogy Solomun saját ibizai estjén is vendégül látja.

Olykor még saját eventjei is akadnak, ahova például kedvenc énekes-zenész társát, Liset Alea-t is megával viszi. Na, ez aztán az igazi élő elektronikus zenei koncert!

Így tett akkor is, amikor a Cercle 2017-ben meghívta műsorába és a Franciaország északi partján található Étretat városka partján lévő sziklán vették fel, ahogy másfél órán keresztül együtt hullámoznak az alattuk mozgó víztömeggel. Elképesztő látvány és zenei hatás!