Ugye mind hallottatok már a Cercle-ről? A francia projectről ami arról szól, hogy népszerű DJ-k különböző híres és szokatlan helyszíneken zenélnek. Nina Kraviz és Kölsch az EIffel toronyból, Boris Brejcha és Deborah De Luca pedig egy francia kastély előtt pakolta a lemezeket.

Ehhez a mintához hasonlóan itthon is láthatunk egy jó kezdeményezést. Hatodik alkalommal mutatják be nekünk Magyarország rejtett kincseit a RAR Music Formation videós-zenei projekt fejezetén keresztül, egy teljesen más szemszögből. Projektjük megalakulása óta fő mozgatórugójuk, hogy a magyar elektronikus zenei színtéren igazán egyedit alkothassanak és megmutassuk Nektek kedvenc helyeinket úgy, ahogy még talán sohasem láttátok. Velünk együtt újra és újra megcsodálhatjátok országunkat és élvezhetitek a kivételes zenei akkordokat minimum egy teljes órában. A projekt arculati eleme és egyben megkülönböztető jegye a polygon maszkok, amelyek egyediséget és védjegyet adnak a felvételeknek.

2018. októberében alakultak és jártak már a kecskeméti Cifrapalotánál, a balatonboglári Gömbkilátóban, a Szigligeti vár tetején, a Galya-kilátóban Galyatetőn és a Monostori Erődben is. Aktuális, hatodik epizódunkkal pedig Tihanyból jelentkeznek!

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. Híres, még ma is meglévő nevezetessége a helynek a tihanyi visszhang vagy echo, amely a tihanyi apátság és a Visszhang-domb között keletkezett akkor, amikor még épületek a hang szabad oda-vissza terjedését nem gátolták. Tiszta, csendes időben még most is megfigyelhető, elsősorban télen.

Polybear @ Tihany, Balaton – RAR#06 from RAR Music Formation on Vimeo.