Mert augusztus 1-től nincs vissza út, már csak helyszíni áron válthatjuk meg a belépésünket!

De ez sem okozhat nagy gondot, mert a felhozatal még teljes áron is megéri, hiszen ebben az évben minden eddigit fölülmúló programmal vár bennünket Közép-Európa egyik legjobb elektronikus zenei fesztiválja.

A B.my.Lake utolsó jegyfordulója augusztus 1-én lesz, kereken 12 órakor, amikortól már csak a helyszíni jegyáron vehetjük meg a belépőnket, de hangsúlyozzuk, ilyen áron se mondjunk le erről a programról:

Minden felsorolt név eksztatikus zenei élményben részesít majd bennünket a Balaton partján, melynek pontos napi beosztását már nagyon vártuk, amikor a közelmúltban megkaptuk. Még kifejezetten időben, hiszen így van 1 hónapunk eldönteni, hogy Adam Beyer szettjét a Pan-pot-nak vagy épp Andrey Pushkarevnek hagyjuk felvezetni, például.

Így néz ki a pontos menetrend augusztus 21-24. között:

Idén azért is lesz kifejezetten jó ott lenni a B-my-Lake-n, mert már az első nap olyat ad, ami önmagában felér egy fesztivállal, valamint pénteken és szombaton 1-1 exkluzív naplementés szettet is kapunk, előbb Sven Väth papától, majd a Mind Against párostól. És közben tökéletes eloszlásban, harmóniában van a program és mindenki megtalálhatja a magának legjobb 4/4 szórakozást.

Az első nap kivételével minden nap 10 órakor indul a zene és egészen másnap reggel 6-ig szól majd a két legnagyobb színpad, így időben is rengeteg alkalmunk lesz elengedni a hétköznapok feszítéseit, a miénk lesz a Balaton és az elektronikus zenei világ krémje!

Az apropón felbuzdulva már ide is tesszük az első nap egyik főszereplőjét, pontosabban Time Warp szettjét, és csak hangsúlyozzuk, hogy mennyire jó lesz ez a B.my.Lake, amire jegyeket itt találunk!