Az ausztrál Hysteric után a szomszédból érkezik a Superitalo következő nyári szabadtéri bulijának külföldi vendége: augusztus 2-án a bécsi klubszíntér egyik legismertebb figurája, Paul Raal mutatja meg a Pontoonon, hogy hűvös osztrák létére a zenét nagyon is forrón szereti. 

Paul Raal a 90-as évek eleje óta aktív részese és formálója Bécs elektronikus zenei életének dj-ként, promóterként, emellett immár több mint 15 éve a Leitstrahl szintizenekar tagja. Az osztrák főváros összes ismert klubjában játszott partikon vagy épp a Chromatics, Com Truise, Vitalic, a Nitzer Ebb és sok más nagynevű előadó koncertje előtt/után. Zenei palettáján jól megfér egymással szintipop, EMB, indusztriál, electro, posztunk, techno és italo disco, de tud is miből válogatni; lemezgyűjteménye nagyjából 12 ezer darabot számlál. Hozzánk ritka jó italo-lemezeivel megpakolt táskával érkezik, szettje így egyszerre lesz über cool és csúcsforró.

Hazai részről a nemzetközi vizeken rendszeresen előforduló Kontinents készül üdítő italókkal, megfűszerezve balearic house, deep disco, yacht funk ízekkel. A nu-disco felől érkezett dj-producer új projektjének neve nem véletlenül Pleasure Voyage – a zenei kéjutazás garantált.

Az este felvezetése ezúttal is eltérő irányokból indulva, más utakon kalandozva fut rá a fő zenei csapásra: kora estétől sötétedésig az egyik legeredetibb hangzásvilágú dj-producer, Grabo’sky warm-uppol delejező hatású kozmikus/hipnotikus lassútánczenéivel. 

Az augusztus 2-i nyártetőző italózáson tehát szuper színes dj-felállás halmozza majd a zenei élvezeteket, mottó:  minél bűnösebb, annál jobb.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2463758640348962/