Úgy tűnik, Ricardo Villalobos megint leuralja a horvát terepet maratoni szettjével.

Az idei Bónuszra is bejelentett Hot Since 82 és Mind Against nyitja, majd Ricardo Villalobos b2b Zip és Sonja Moonear zárja a 2019-es SONUS Festival-t, tudhattuk meg a napokban megjelent időrendi beosztásból.

Rég vártuk már ezt a pillanatot, hogy a teljes program ismeretét és a leghasznosabb infók összeszedését követően végre azt is lássuk magunk előtt, hogy mi és pontosan hogyan is fog történni idén Pag szigetén.

A program felosztás idén is remek, és nem csak annak örülhetünk, hogy +1 helyszín is becsatlakozik a 3 eredeti klubhelyszínhez, hanem megfelelő felvezetést is kap a fesztivál egy -1. és 0. nap keretén belül.

A szórakozás így már augusztus 16-án, pénteken elkezdődhet, amikor a NOA klubban a lokál hirók felvezetését követően Hot Since 82 és Mind Against elindítja a Sonus kereken 7 napos zenei forgatagát.

A nulladik nap a szombat lesz, amikor szintén a NOA-ban egy ízig-vérig FUSE éjszakát kapunk, ahol ott lesz Enzo Siragusa és Archie Hamilton.

A két éjszakás felvezetést követően aztán megindul az 5 napos fesztivál program, amiben idén is rengeteg hosszú, 4 vagy annál több órás szettet kapunk majd. Közöttük van hagyományőrző maratonista, mint Joseph Capriati, vagy Solomun, de Richie Hawtin, Loco Dice és Jamie Jones és a The Martinez Brothers b2b szettjét is ide soroljuk!

Ahogy itt kell megemlítenünk a Pan-Pot vagy Chris Liebing all day longos szettjét is, egészen naplementén átívelve, majd végül a maratoni leghosszabb szettet Ricardo Villalobos és Zip különleges, 6 órás közös örömzenélése biztosítja majd a Sonus-ra érkezőknek a fesztivál legutolsó éjszakáján, a késő reggelig nyúlva, amit Sonja Moonear zár le 12 órakor.

Persze Maceo Plex, Sven Väth, Amelie Lens vagy La Fleur hosszú szettjei is ígéretesek, ahogy az is, amikor a Solomun testvérpár egymást követően varázsolja el a Papaya közönségét.

Augusztus 18-22. között, vagy akár már 16-tól indulóan vár minket a szervező COSMOPOP Pag-ra, hogy részesei legyünk a 7. Sonus-nak.

Ha magyar szervezésű utazásokhoz, szálláshoz, együttléthez kapcsolódnánk, akkor érdemes felkeresni a Sonus Festival Group Hungary csoportot, a teljes időrendi programot pedig innen a legkönnyebb letölteni!

Minden további aláfestéshez ajánljuk Joseph Capriati tavalyi naplementés, 3 órás szettfelvételét!