Legalábbis azok, akik nem voltak ott, mert közel ezer ember átélhette élőben!

A Balaton minden szeglete tudja, hogy milyen a tó körüli szezonzáró augusztus 20-án, de idén már egy hónappal az államalapítás ünnepe előtt érdemes volt figyelmünket a magyar tenger partjára fordítanunk, még pedig Keszthelyre.

Itt rendezték meg július 20-án az első Electric Garden nevű eseményt, mely keretén belül az elektronikus zene egy estére birtokba vette a csodálatos, monumentális, pazar Festetics-kastély udvarát.

A szervezők számítottak a teltházra, ami meg is valósult, hiszen az elővételes jegyek nagy része elkelt, a helyszínre maradt jegyek pedig szinte percek alatt fogytak el.

Nem csoda, mindenki kíváncsi volt arra, hogy milyen lehet egy kastély kertjében szórakozni, a keszthelyi Bloom Bar, a Festetics-kastély Kávézó és a Be Massive csapatok által alkotott trió pedig elhozta ezt a hazai közönség számára.

De mit is hozott ez a szervezés? Elképesztő hangulatot és mindent fölülmúló látvány és zene élményt, a helyszínen megjelent több száz embernek, mindezt a kivilágított Festetics-kastély tövében!A fellépők pedig kifejezetten jól rezonáltak rá az emelkedett hangulatra, Jay Lumen, Metha, Gregory S és Renatoo is kitett magáért és közönségéért, mindenki csak húzta felfelé a sötétbe nyúló este ívét.

A látvány ugyebár magáért beszél, de az összejött közeg is kifejezetten jó találkozás volt, kulturált szórakozókkal, bulis arcokkal, amit a szervezők is széles mosollyal élveztek, hiszen a pompás helyszín mellett az volt fontos az Electric Garden számára, hogy egy teljességében jó élményt adjanak az ország minden pontjáról odaérkezők számára.

És ez úgy tűnik sikerült is, még úgy is, hogy az első szervezés ismeretlen terepe miatt kialakult italpultos és mosdós sorok okoztak némi kellemetlenséget, de a szervezők lojalitása és a következő Electric Garden 20%-os kedvezmény felajánlása mindenkihez célba ért.

Ha minden igaz, akkor jövőre is ugyanott folytatódhat az Electric Garden, így, ha valaki az idén lemaradt, akkor jövőre pótolhat, de a Metha által játszott szett még látványos rögzítésre is került, amit augusztus 5-én, ma este 20 órakor adnak le live közvetítésben a Be Massive közösségi csatornáján, melyet ide kattintva érünk el a legkönnyebben!

A közvetítésre várva lehet lájkolni az esemény közösségi oldalát és még ide teszünk néhány hangulatképet (teljes galéria itt) az első, de nem utolsó Electric Garden-ről!