Arató András neve nem biztos, hogy ismerősen cseng elsőre mindenki számára. Ő Hide The Pain Harold, a földkerekég egyik leghíresebb mémjének főszereplője, aki történetesen magyar. A 73 éves mérnök pedig tökéletesen tisztában van mindennel, ami vele kapcsolatos.

A zeneipar már korábban is megtalálta, tavaly a Cloud9+-szal csinált közös zenét és több koncertjükre is elkísérte a 2012-ben alakult zenekart, akiknek zenéjében a dub step, drum and bass, hip-hop és metál szaggatások ötvöződnek.

Hide The Pain Harold Facebook oldalát már több, mint 217 ezren követik. Innen értesülhettünk arról is, hogy múlt héten Ozorán járt. Állítólag az Ace Ventura meghvására. A jelek szerint igen jól érezte magát, még akkor is, ha ez a képek tanulsága szerint nyilván nem volt az arcára írva 😀 Több veterán DJ-vel is fotózkodott, mint például Raja Ram és Hallucinogen.

Nemrégiben bemutatott TED-előadása pedig a konferencia valaha volt legsikeresebb beszédeinek egyike, már több mint négymillióan nézték végig. Egyébként akinek szerencséje van, bármikor elkaphatja őt Budapest utcáin. Én egyszer az uszodában láttam, de nem mertem megszólítani 🙂