The Horrorist a globális techno szcéna egyik legkülönlegesebb figurája. Elég csak a „One night in New York City” és a „Mission Extasy” szövegeire gondolni.


„Hello, my name is Oliver…”

Polgári neve Oliver Chesler. 1970. január 20-án született. Ő maga is New York-ból származik. Eddigi munkásságát 9 album és 31 EP jellemzi. Oliver alapította a Things To Come elnevezésű kiadót is. Kevesen tudják róla, hogy mielőtt megalkotta volna „The Horrorist” nevű alteregóját, szerepelt Depeche Mode 101 című dokumentumfilmjében is.

Egyébként se lehet róla sokat tudni, kerüli a nyilvánosságot, fellépést is ritkán szokott vállalni. Még soha nem zenélt Magyarországon. Egészen eddig. Néhány kedves ismerősöm ugyanakkor ma egészen fantasztikus nyomokra bukkantak. A Facebook tanulsága szerint október 5-én Belgrádban fog zenélni, az elitemm.co.uk szerint előző nap pedig Budapesten, a Lärm-ben!

Egészen fantasztikus péntek estére van kilátás, ahol a bőség zavara jelenti a legnagyobb problémát. Aznap este lesz ugyanis Scalameriya is a Dürer Kertben.