9 fellépő, aki idén hódítja meg a SONUS fesztivált és közönségét. A legjobb, ha egyből becsatoljuk az öveket, mert ez egy igen komoly kilences!

A 7. évben megrendezésre kerülő Sonus Festival szép fellépői sort tudhat magáénak az elmúlt években és idén is. Hat év alatt kialakult egy szép visszatérő artist névsor, akikre minden évben számíthatunk. Seth Troxler, Rocardo Villalobos, The Martinez Brothers, Sven Väth, Sonja Moonear, vagy Solomun, vagy az a Joseph Capriati, akit épp a minap jelentettek be egy exkluzív after hour-ral.

Capriati különleges szettje egyenesen a második nap koronájára kerül, mert az augusztus 19-i őrült napot egészíti teljesre, amikor reggel 6:30-as kezdéssel egy délelőtt 11-ig húzott, érzelmileg túltöltött, eklektikus szettel ajándékozza meg a Sonus közönségét a Kalypso táncterén.

Ebből is látszik, hogy ő is nagy kedvenc, szinte már elhagyhatatlan részévé vált a Sonus fesztiválnak, de az állandó, biztos elemek mellett minden évben kapunk új arcokat a fesztivál történetében, mi pedig most őket gyűjtöttük ki, egy-egy nagyszerű felvétellel karöltve, hiszen a programok közben mellett rájuk helyeződik a legnagyobb figyelem.

Vajon hogyan debütálnak ők idén, vajon ki hódítja meg maradandóan a Sonus és közönsége szívét, hogy jövőre találkozzunk ismét velük? Tippjeink vannak, de most mindenkire fókuszálunk, egészen pontosan 9 fellépőre, a Sonus idei hódítóira!

Ben Klock – Hétfő 18:30-21:00 – Boat Party + Kedd 03:00-06:00 – Aquarius

A német techno szcéna egyik legnagyobb utaztatója azonnal két szettel is bepróbálja magát a techno szerető Sonus szívekbe. Ben Klock naplementés szettje lehet a legígéretesebb hódítás, de a napfelkelte is nagy ajándék lesz vele bárkinek, ahogy az idei Time Warp szettje is az volt!

Bicep – Csütörtök 19:00-21:00 – Papaya

Az angol páros sem hagyja szó nélkül a naplementés áramlatot és eksztatikus dance flow élményükkel borítják majd be a Papaya táncterét, ahol az érzelmek hullámaira felültetve mindenkit elvarázsolnak majd. Aki ezt nem hiszi, hallgassa meg a Printworks-ben játszott szettjüket!

Black Coffee – Kedd 04:00-06:00 – Noa

A Noa, mint új helyszín azonnal 3 új hódítónak is helyt ad a programban, akik közül Black Coffee lesz az, aki bezsebeli a napfelkeltés állapotokban szerezhető jóérzések számát. A house szcéna fekete krémesének afrikai rítusaival ébred majd meg Pag szigete. Ha olyan erős lesz, mint az idei Tomorrowland-en, akkor lesz nagy ováció!

Blond:ish – Kedd 00:30-02:30 – Noa

Egyből maradunk is a Noa-ban, ahol a hazánkban is legendás hírnévnek örvendő két szőke house ciklon perzseli majd fel a táncteret, akik közül a Vivien névre hallgató hölgynek még magyar gyökerei is vannak. A romániai Untold fesztiválon imádták őket tavaly.

Dax J – Kedd 00:00-03:00 – Aquarius

Közvetlenül Ben Klock előtt egy relatív egyébként is még újnak mondható techno hódító mutatkozik be a horvát tengerparton. A tört ütemekből technóra váltó Dax J elképesztő iramot diktál majd, úgyhogy a lendület biztos meg lesz. Elég csak az idei EXIT szettjét visszahallgatni.

Derrick May – Szerda 03:00-06:00 – Aquarius

Úgy tűnik, az idei újoncok tényleg nagy lehetőségeket kapnak, hiszen az egyébként nemzetközi terepen újoncnak egyáltalán nem nevezhető, legendás detroiti arc, Derrick May is napfelkeltés ütemeket diktálhat, legjobb house és techno zenéit elegyítve. Csak adjanak majd neki elég helyet a pultban, különben lezavar mindenkit, ahogy azt nagyon jól tette ezen a Boiler Room szereplésen is!

Henrik Schwarz live – Kedd 02:30-04:00 – Noa

A kevés live között kiemelkedik majd annak a német féllegendának a megjelenése, aki legutóbb egy katedrális tövében nyűgözte le a világot a Cercle kameráján keresztül. A mindig izgalmas táncőrületet összehozó Henrik Schwarz méltó mód indul a legjobb első Sonus szettért.

I Hate Models – Hétfő 21:00-23:00 – Kalypso

Ahogy teszi azt majd a maszkos techno raver, a francia modell gyűlölő, aki bármikor bárkit lehengerel zenéivel, melyeket úgy borít közönségére, ahogy az nem szégyen. Őt például a Sonus után egyből Zamárdi partjainál is halljuk majd, de előbb a Kalypso-ban mutatkozik be, ahogy lement a hétfői nap. Elhallgatva alig 2 hónapos elkövetését, este 11-re mindenki fel lesz töltődve!

Kobosil – Hétfő 23:00-02:00 – Kalypso

Végül a szálak összeérnek, és I Hate Models után egyből a Berghain rezidens Max Kobosil tolja tovább a hangulatot, aki nem csak német precizitásáról, de legendás Boiler Room 5 éves megünnepléséről is híres lett világszerte. Na, nem mintha egyébként félteni kellett volna valaha is!

Ők kilencen biztosan az újdonság erejével fognak hatni a Sonus közönségére, már ami azokat illeti, akik évek óta visszajárnak, hogy Pag-on bulizzanak végig majd egy hetet! Mindenki mást a többiek is váratlanul fognak betalálni szettjeikkel, mert ezen a fesztiválon mindenki olyat játszik, mintha az egész világ őket figyelné.

Na, éppen ezért is érdemes ellátogatni az idei Sonus-ra, és csatlakozni a Sonus Festival Group Hungary csoporthoz, ahol minden segítséget meg is kapunk honfitársainktól!

Egyébként a témában már sokat cikkeztünk, ezeket ajánljuk is figyelmetekbe:

Elképesztő szettek, 7 napra nyújtott őrület – megérkezett a Sonus időrendje
SONUS Fesztiválra FEL! – Minden hasznos infó egy helyen
Újabb Cercle-közvetítés a Sonus támogatásával Hot Since 82
SONUS 2019 – Fókuszban a techno
Legendák kontra újhullámosok – Különösen erős és izgalmas lesz a SONUS idei programja
Mitől lesz más az idei SONUS? – Időrend és programajánló!
A Sonus fesztivál helyszínei a DJ MAG szerint a legjobb klubok a világon